Tek Vatan Tek Bayrak Tek Millet Konvoyu-23 Ekim 2011 Pazar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ankaradaki konvoya Katılım büyük olcak diğer site ve forumlardan da takip ettiğim kadarıyla katılım gerçekleştircek gruplar bmwclub,
E30 club,seatturkey,teampalio,peugeotturkey,skodaturkey,hyundai ve toyota club gibi gruplar orda olacak fakat bizden katılım yok gibi ??yaklaşık 200 arac bekleniyo
(kulup ismi yazdığım için kusura bakıp yanlış anlamayın) cümleten gazamız mübarek ola!

Ben gelemiyorum..Amcamın durumu kritikleşmiş doktorlar herşeye hazırlıklı olun dediler :( Hep üzüntü hep sıkıntı bu sıralar

​Geçmiş olsun Anıl...

geçmiş olsun anıl hakkında hayırlısı

belki sitemizden çok yüksek değil ama yarın görüceksiniz çok büyük bi kalabalık olacak.

bu arada yarın kaybolmak istemeyen yolu karıştıran bişi olursa beni araya bilirsiniz.

şimdiden kaydediniz. 532 207 13 23

ben ustayla buluşup geliyorum sıkıntı yok

yeni bayrak aldım kendime !

Gökhan,yarın Şehitliğin orada araçlar için park yeri sıkıntısı olacaktır,araçlarla ana caddeyi trafiğe mi kapatacağız kardeşim...
Bende yeni bayrak getiriyorum,ön cama Ay Yıldız yapıştırdım,bagaj camına da Türkiye Haritası yaptım.
Yarın Koçtaşa gelecekler için bendeki Ay Yıldız ın biraz ufağından hazırladım 5 tane var...:eyv

Geri