19 Nis 2011 #11 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Çok güzel görünüyor...
19 Nis 2011 Konuyu Başlatan #12 ApSUVai Bilgi Girilmemiş RenaultFanClub' Alıntı: makyajlı kasa,boyamı folyomu ? Genişletmek için tıkla ... orjinal abi 30.000 km de daha
RenaultFanClub' Alıntı: makyajlı kasa,boyamı folyomu ? Genişletmek için tıkla ... orjinal abi 30.000 km de daha
19 Nis 2011 #13 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 beyazmı rengi ??( acaba benmi yalnış görüyorum )
19 Nis 2011 #14 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 RenaultFanClub' Alıntı: beyazmı rengi ??( acaba benmi yalnış görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı bastı seni galiba...
RenaultFanClub' Alıntı: beyazmı rengi ??( acaba benmi yalnış görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı bastı seni galiba...
19 Nis 2011 #15 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hayır emmi beyaz ise orjinal olma ihtimalini herhalde herkes biliyordur eğer r26r değilse ki değil.
19 Nis 2011 Konuyu Başlatan #16 ApSUVai Bilgi Girilmemiş RenaultFanClub' Alıntı: beyazmı rengi ??( acaba benmi yalnış görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... yok gümüş abi bu foto shoplu biraz bende var daha fotoları da kotam yok yükleyemiyorum
RenaultFanClub' Alıntı: beyazmı rengi ??( acaba benmi yalnış görüyorum ) Genişletmek için tıkla ... yok gümüş abi bu foto shoplu biraz bende var daha fotoları da kotam yok yükleyemiyorum
19 Nis 2011 #17 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 o yüzden folyomu boyamı diye sordum sende orjinal diye yazınca şaşırdım , herkes resim shopluyor bende direkt araba shoplamışım
o yüzden folyomu boyamı diye sordum sende orjinal diye yazınca şaşırdım , herkes resim shopluyor bende direkt araba shoplamışım
19 Nis 2011 Konuyu Başlatan #18 ApSUVai Bilgi Girilmemiş RenaultFanClub' Alıntı: o yüzden folyomu boyamı diye sordum sende orjinal diye yazınca şaşırdım , herkes resim shopluyor bende direkt araba shoplamışım Genişletmek için tıkla ... tam shop sayılmaz birşeyler yapayım demiştim ama olmamış demek ki
RenaultFanClub' Alıntı: o yüzden folyomu boyamı diye sordum sende orjinal diye yazınca şaşırdım , herkes resim shopluyor bende direkt araba shoplamışım Genişletmek için tıkla ... tam shop sayılmaz birşeyler yapayım demiştim ama olmamış demek ki
19 Nis 2011 #19 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 olmuş olmuş ben beyaz sandım ya daha ne olsun hehe ( kafayı yedirecektin bana hehe )
19 Nis 2011 #20 Fethi Fethi Beyazay, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Nis 2011 Mesajlar 686 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Yaş 36 Hoş duruyor masallah