Merhaba arkadaslar yazım biraz uzun olabilir.aracım 1.5 dci.
Arkadaslar sorularımı sralayacagım simdiden yardımlarınız için cok tesekkur ederim.Sizlerin vereceği bilgiler sayesinde o yönde arastırmlara baslayacagım.herseyı ayarladıktan sonra en son metalik mavi kaplama olacak Allah nasip ederse.Bunların hepsini parca parca değil,haziran ayının baslarında 2 gün içersinde montajlatmayı dusunuyorum.Önümde arastırma yapmak ve uygun maliyette bulup almam için 3,5-4 aya yakın bir süre var.
1-Sizce angel farlardan mı almalıyım.yoksa bizim modellerin bazılarında gelen mercekli farlar mı daha iyidir.angellar 400 600 arası.mercekli orjınaller 1000 tl olarak gördüm nette.
2-Elimde clio 1.2 den çıkma orjinal yaylar var.Bir arkadas arabasını satınca bana verdi presletip kullanayım diye.Hala evde.Sizce ne yapmalıyım.Presletip benim orjinal yaylarla değiştireyim mi.Yoksa takasa girip veya satıp spor yay mı almalıyım.
3-Jant modellerine bakıyorum 4x100 tamam ama jantların normal et değeri ne olmalıdır.her ilanda begendıgım 4x100 olur mu.
4- Şuan ki lastiklerim 185-60-15.lastikler bir senelik olsa da değiştirmek istiyorum 195-50-15 mi 16 mı secmeliyim.