buyuk ihtimal akrabalari sorarlar. arkadasim bi seferinde kaybetmisti halasinin dayisinin ne biliyim iste alrabalarinin ismini sormuslardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte buna inanmam bir kadın sabah makyaj yapmadan evden çıkacak öyle mi
buyuk ihtimal akrabalari sorarlar. arkadasim bi seferinde kaybetmisti halasinin dayisinin ne biliyim iste alrabalarinin ismini sormuslardi
ben diyorum nişanlıma değerimi bilmiyorsun diye ama al işte kışın arada gerekiyor da yaz geliyor doğal allık daha ne ister insan işe bile spor ayakkabı giyen kadın olduğuna da inanmazsın sen şimdi bak
bilmem, inanabilirim de inanmayabilirim de yani söz konusu olan kadın, her an her şey olabilir
bu yenisini çıkartmak için ama değil mi? zaten elimde benim, ama gittiğimiz yerde inanmayıp nüfus bilgilerine girebiliyorlarsa kolay olurmuş bu yolla sağdan say 1. hala 2. hala
hehe hehe :tony
iyi yine kabul etmişler öyle kayıp olduğunda muhtar kağıt istiyorlarmış genelde, ben elimdekini götürüp ehliyeti de gösterip o daha yeni sonuçta kendimi de sağdan soldan bakarak inandırırım artık herhaldeevet yenisini cikartirken hocam. yani ben buyum dediginizde adam ona gore kimlik cikartmaz heralde kimlik no sorar onun uzerinden akrabalarinizi ve-veya ikametgah vs filan sorar hersey sistemde gorunuyor valla nasil bir teknoloji anlayamiyorum