yazdıklarınızdan ilk cümleyi okudum ve orada bıraktım gerisi okumadım zaten. gidişatın belli nereye gittiği...
burada insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz.
bkz.
direkt firmayı gömmüşsünüz. hemde neden? 2013 model aracınızda çıkan bir kaç sorundan. biz size bu araçlar sorunsuz çok iyi demiyoruz ama siz onca modelin arasından 1 tanesini genele yayıp tüm firmayı kötülüyorsunuz. ayıptır yazıktır....
biz burada soru soran herkese
+ yönleri şudur
- yönleri budur tercihini sen yap diyoruz. ama sen kalkıp şöyle kötü böyle kötü dersen olmaz. şimdi forumdaki mesajlarınızı aratsak 10 mesajdan 9 u kötülemek için yazılmıştır. geriye kalan 1 inde de es kaza atlamışsınızdır
şimdi burada insanları yönlendiren kim acaba? daha önce de şu mesajın aynısını yazdım "araçlarınızı satın da sizde kurtulun bizde kurtulalım
"
konu yanlış yerlere gitmesin bu mesajdan sonra bu konuyla ilgili bir harf dahi yazmayacağım zaten. 1. sayfada ilinsor ne güzel yazmış + ları - leri bunlar diye. direkt insanları yönlendirmekten vazgeçin kötü diye. siz yazacağınızı başınızdan geçenleri, olumsuzlukları artık ne varsa yaşadığınız yazın buraya iyi yanı kötü yanı olarak bırakında kişiler kendisi değerlendirsin
RENAULT UN PİŞMANLIK olup olmadığını!!!