Tavsiyeleriniz

batuhan0016

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megane 3 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? Hangi paket alınmalı hangi paket en çok tutulan paket ?

Öncelikle hoş geldin kardeşim. Megane'larda en dolu paket privilage'dir. Sunroof'tan tut crouse control dahil hepsi mevcuttur. Paranın durumuna göre sen karar vermelisin. Ondan sonra [FONT=&quot]Touch gelir. Bu pakette de bir çok özellik bulunur. Şimdiden alacağın araç hayırlı olsun.[/FONT]

Bende 2011 1.5 dci 105 hp privilige var.
İmkanın ölçüsünde dolu paket almaya çalış. 2010 modele kadar fransız üretimidir. 2011 den sonra yerli üretimdir. Fransız üretimi digital kadranlıdır. Yerliler analog ama üst modellerde yerli üretimlerde digital oldu sanırsam.2012 yılına kadar en dolu paket privilige sonraki yıllarda icon en dolusu sanırsam. Tabi bu paketlerde xenon, navigasyon ve sanroof opsiyonludur çünkü tüm priviligeler de yoktur. Avrupa üretimlerde lastik ebatları dizel için söylüyorum 205/55/16 dır yerli üretimlerde 205/60/16 ebattır. Bu 60 yanak olan lastik az üretimi olduğundan diğer ebata göre bayağı fiyat farkı vardır. Bende aldıktan sonra öğrenmiş oldum ona göre hesabını yapmalısın.Yine dizel için söylüyorum bakımları önemli nerede yapılmış. Önemlisi 4 yıl ve 80.000 km de hangisi önce dolarsa triger değişimi gerekiyor. Km ve yılına göre bunu da göz önünde bulundurun çünkü serviste 1000-1500 lira fiyat tutar dışarıda 500-750 lira sanırsam. Hoparlörlerine bak bazen patlak olabiliyor ben de ki gibi. Hayırlı olsun..

Makyajlı ise icon paket olsun 5 fazla olsun.Joy veya Authentique alıpta icon ve privilage paketlere bakıp iç geçirmeyin sonra.

Geri