Tavan citasi uyugulama ve sonrasi konu acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ash1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ash1453

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar konuyu buraya yazmam doğrumudur bilemedim ancak benim sorunum çözülmesi konusunda sizlerden acil yardım talep ediyorum aracım 2016 icon bulut grisi tavanı siyah captur gecen hafta n11 den bu ürünü sipariş ettim https://urun.n11.com/portbagaj/renault-captur-tavan-citasi-P177089979 ürün geldi kurulum şemasında yapıştırma yolu ile şu ürünü kulanarak yapıştırın dediler. https://www.hepsiburada.com/pattex-...d1CiEAR_Q8QxYB98QDYEVHIxBHkbDRjxoCD_EQAvD_BwE bu ürünle uygulama yaptık ancak ister istemez bazı yerlere bulaştı hemen silelim dedik ancak bir türlü cıkaramadık tiner denedik olmadı aseton denedik olmadı benzin denedik mazot denedik cıkmadı ister istemez cıtayı sökecek olasak bu yapıştırıcı cıkartmak istesek cıkartamayacaz nasıl bir yol izlemeliyiz konu hakkında lütfen yardımcı olurmusunuz cok pişman oladum :(

Cita nasil oldu peki uydumu tam olarak

Bence bu uygulamaları yapan yerlerden fikir alman en doğrusu.

merhabalar konuyu buraya yazmam doğrumudur bilemedim ancak benim sorunum çözülmesi konusunda sizlerden acil yardım talep ediyorum aracım 2016 icon bulut grisi tavanı siyah captur gecen hafta n11 den bu ürünü sipariş ettim https://urun.n11.com/portbagaj/renault-captur-tavan-citasi-P177089979 ürün geldi kurulum şemasında yapıştırma yolu ile şu ürünü kulanarak yapıştırın dediler. https://www.hepsiburada.com/pattex-...d1CiEAR_Q8QxYB98QDYEVHIxBHkbDRjxoCD_EQAvD_BwE bu ürünle uygulama yaptık ancak ister istemez bazı yerlere bulaştı hemen silelim dedik ancak bir türlü cıkaramadık tiner denedik olmadı aseton denedik olmadı benzin denedik mazot denedik cıkmadı ister istemez cıtayı sökecek olasak bu yapıştırıcı cıkartmak istesek cıkartamayacaz nasıl bir yol izlemeliyiz konu hakkında lütfen yardımcı olurmusunuz cok pişman oladum :(

Berner wurth teroson gibi markalarda AEROSOL adinda bir urun var sprey. Boya uzerindeki kalintilari temizlemeye yariyor. Eger bu urun sorununuzu cozmezse AEROSOL u aldiginiz yere sorun daha kuvvetli solusyonlar var ama bu urunleri belli markalardan temin edin ki boyaya zarar vermesin.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cita nasil oldu peki uydumu tam olarak

Valla cıta gayet güzel durdu cok böyle nasıl anlatıyım arabanın albenisi oldu ama can sıkıcı olan bılaşan yapışkanın cıkmaması bugün pasta cila denedik yüksek ısıda belki cıkartır diye ama cıkmadı 😞 kil hamuru denedik sigirli sünger denedik wd40 denedik hiç birinde sonuc alamadık napacaz nasıl yapacaz nasıl cıkartıcaz bu yapışkanı bilmiyorum moralim cok bozuk pişmanlıktan aglayacam bi çözüm yolu olmalı

Cözüme kavuşsun artık

Berner wurth teroson gibi markalarda AEROSOL adinda bir urun var sprey. Boya uzerindeki kalintilari temizlemeye yariyor. Eger bu urun sorununuzu cozmezse AEROSOL u aldiginiz yere sorun daha kuvvetli solusyonlar var ama bu urunleri belli markalardan temin edin ki boyaya zarar vermesin.

Bu dedigin ürünler gercekten işe yararmı umutlandım biraz o kadar cok şey denedik ki 2 gündür arabanın siyah kısmında cıkmıyo her yer leke leke yapıştırı cı kaldı 😔 dedigin ürünleri merden alabilir temin edebilirim

Bu dedigin ürünler gercekten işe yararmı umutlandım biraz o kadar cok şey denedik ki 2 gündür arabanın siyah kısmında cıkmıyo her yer leke leke yapıştırı cı kaldı [emoji17] dedigin ürünleri merden alabilir temin edebilirim

Maslak sanayide wurth un satis yeri vardi migros tarafindaki giriste. Diger markalari sanayideki parcacilardan bulabilirsiniz. Ama bu aerosol urunleri ozel urunlerdir her parcacida olmayabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam cozum okurmu bilmiyorum ama gocuk duzeltme isi yapanlarda bisiy sıkıyor kaporta ya. Bekliyor,cekiyor,duzelitiyor. Yapisan alet cekince cikmazsa bisiy sıkıp pit diye dusuruyor. Bi göçük duzeltme yaoanlarla gorussen

merhaba arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ancak bu yapışakanı cıkartabilecek ürünü hala bulamadım ayrıca benim size sormak istediğim bir soru daha olucak bu tavanda bulunan oluk cıtası olarak gecen cıtayı nasıl sökebiliriz bilen var mı konu hakkında yardımcı olurmusunuz

Geri