On gün kaput direksiyon kanacak güneşlik koymada olur mu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni nesil araçların depoları plastikten üretiliyor,kursun hocası hangi çağda kalmış sorarmısın ona...clio ben ehliyet kursundayken hoca ders anlatıyor ve ben yine ruhen uçmusum ama gözlerim sabitlenmiş hocada birilerinin dürtmesiyle kendime geldim meğer hoca benim olmadıgımı anlamış ve soru sormus bende duymadığımdan tüm seslere kahkahalara karşı en son dürtülmüşüm neyse kendime geldim hoca ne diyorsun dedi bilme siz ne diyorsunuz dedim sorusunu yineledi uzun süreli bir tatile çıkıyorsun ve aracını park edip gideceksin uzun süre kullanılmayacak deposunu dolumu bırakırsın boş mu dedi tabi konuyu dinlemediğimden kendimce mantıklı olanı söyledim kesinle sonuna kadar bitiririm hem hırsızlara karşı hem yangına karşı dedim hocada aferin güzel dinlemişsin geldikten sonrada paslanan deponu değiştirmeyi unutma dedi
Yeni nesil araçların depoları plastikten üretiliyor,kursun hocası hangi çağda kalmış sorarmısın ona...
1.Aracım olmadan asla:aytuğkomşu gözü tamam,ağaç altı yok oda akıllıca,yinede az gölge gören komşu gözü bir yer lazım
2.Çalacak adam zaten çalar,güneşliği koyalım nolur yazıktır ön panele
3.Kötü fikir:aytuğ
oturdugun semte ve yere gore deısır. bızım sıtede aracı kılıtlemesen bıle hıcbısı olmaz mesela.
ben olsam cekerım herzamankı yere (kaskomuz vardır umarım) arac içine koyarım güneşliklerimi , anahtarımı da babama bıle vermem hehe
Güneşliğin alarmın alıcısını kapatan yerine delik aç Çiğdem,anahtarı kimseye bırakma...
Arabam olmadan bi yere gidemem heralde, o yüzden bunları düşünmeyede gerek kalmaz
en yakın renault plazaya çekerim hem renault estetik yaparlar hemde bakım...
Hiç öyle uğraşmayın koyun bir kapalı otoparka. 10 gün kalsın orada. Ne aracı kavurursunuz nede acaba birşey oldumu diye düşünürsünüz.
clio-34; "3. anahtarları sözlüme bırakmayı."
ver arabayı sözlüne, sağlam bi yere kapatsın arabayı, gözkulak ol arabaya bişi olmasın karışmam sona diye ıyıce tembihle, git tatiline...
bu ara (sözlün ile gitmiyon mu tatile...) nıyekine... bak dert oldu şimdi... :slc cenker
Hiç öyle uğraşmayın koyun bir kapalı otoparka. 10 gün kalsın orada. Ne aracı kavurursunuz nede acaba birşey oldumu diye düşünürsünüz.