Tanışma,Denizli'den Zafer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafi07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onların yanlışlığıda hiç bitmiyo :) diğer bayilere sordunuz mu peki
Denizli de tek bayi var.Ayrıca dün işlemlerin başlaması ve araç teslimi yapılabilmesi için tüm parayı havale ettim.Elim kolum bağlı bekliyorum.Hayırlısı olur inşallah.

Denizli de tek bayi var.Ayrıca dün işlemlerin başlaması ve araç teslimi yapılabilmesi için tüm parayı havale ettim.Elim kolum bağlı bekliyorum.Hayırlısı olur inşallah.

tek bayi olması çok kötü ya. peşin almadanda vermezler tabi. geç olsun temiz olsun :) amin..

selamlar ben ankaralıyım ama denizlide okuyorum. denizlide bi ekip toplamak lazım zafer bey hoşgeldiniz :)

selamlar ben ankaralıyım ama denizlide okuyorum. denizlide bi ekip toplamak lazım zafer bey hoşgeldiniz :)
Teşekkür ederim,Hoş bulduk.Ekip için ben hazırım yapabileceğim birşey var ise seve seve yaparım.İzne ayrılacağım izin dönüşü organizasyon yapalım.Yararları olu diye düşünüyorum.

Yeni aracınız hayırlı olsun, ilk sıfır araç mı? İnşallah 3-4 sene sonra bana da sıfır araba almak nasip olur.

Öncelikle aileye hoşgeldiniz :eyv Yeni aracınız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

Hoşgeldiniz...Keyifli ve aktif bir paylaşım geçirmenizi dilerim.

Geri