Tanışma,Denizli'den Zafer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafi07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldin abi :) sadıkogulları geciktirdimi abi aracı :D bende zamanında bir hafta bekledim :)

evet yaa sadıkoğulları tam bayram önü izne çıkacam iki araç anlaştık 1.sinde de hata yaptık araç yok dediler.Bugünde symbol anlaştığımız raç için arkadaş yanlış bakmış yok diyorlar.Onlarla uğraşıyorum perşembeye halledeceğiz dediler ama....bakalım hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun abi :D

ahh bu bayileer :) hosgeldınız aramıza. aracınızıda kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

ahh bu bayileer :) hosgeldınız aramıza. aracınızıda kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
Teşekkür ederim.Malesef bayiler kafaya koydum Perşembe ye kadar halletmezlerse direkt olarak patronlarına gidip konuşacağım...

aa, sisinde mi bir bayiyle sorununuz oldu yosam...:cool:

corsamı almak için biraz beklemişliğim vardı :) bide tüm bayileri gezmiştim bedava ne veriolar indirim ne yapıolar die ahhahahah çingene gibiyimdir o konularda

Teşekkür ederim.Malesef bayiler kafaya koydum Perşembe ye kadar halletmezlerse direkt olarak patronlarına gidip konuşacağım...

konuşun sıkıştırın ama ellerinde yksa da yapacak pek bişileri kalmıyor onlarında :)

konuşun sıkıştırın ama ellerinde yksa da yapacak pek bişileri kalmıyor onlarında :)
Ya hadi 1.araç yanlış bakmışız yok dediler aynı yer aynı kişi ve aynı ben 2. araç içinde yanlış bakmışız stoklara yok hallederiz diyorlar...:))

Ya hadi 1.araç yanlış bakmışız yok dediler aynı yer aynı kişi ve aynı ben 2. araç içinde yanlış bakmışız stoklara yok hallederiz diyorlar...:))

onların yanlışlığıda hiç bitmiyo :) diğer bayilere sordunuz mu peki

Geri