Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Ankara'dayım evet. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
1-2 yere sordum. Ama ayrıntıya giremedim. Açmadan bilemeyiz klasik cevap. En kötü ihtimallerle ne olur dediğimde de:
3000-4500 arası değişiyor fiyat. 3000 veren de herşeyin dağıldığını bittiğini düşünüp ona göre fiyat veriyor. 4500 TL veren de. Rakam yaklaşık aynı olsa neyse diyeceğim de, 1/3 ü kadar fark çok geldi bana. O yüzden de güvendğiniz bildiğiniz bir yer var mı diye soruyorum.
Motorun içine eden adam kendisi değil ama tandığı bir ustaya yönlendirdi. Sübapları vs. yi yaptırdığı yermiş. Adam biliyor tabi durumu gördü motoru. 2500TL ye olur demişti. (500 TL alıyorum işçilik normalde 1000-1500 den aşağı almıyoruz demişti.)
Ama o adamlardan hastalıktan kaçar gibi kaçacağım. Belki motor ustası iyi bir usta bile olabilir. Ama işte öbür kavlama yüzünden bu iş açıldı başıma...
Not: Gerçi bu iş beni arabadan da soğuttu. Masrafı neyse düşüp, açık açık şu derdi var. Al yaptır diye satılığa çıkarasım bile var. Ama o durumda kim alır ki, ben o kadar uğraşamam şahsen. Motoru yaptırmaya bile o kadar vaktim yok
. Allahından bul emi adam başıma açtığın işe bak...