Tampon hasar

Geçmiş Olsun , Adi İnsanlar , Sorumsuz , Karaktersiz İnsan Çok Etrafta Gercekten... :berbat :berbat

Ama Sizdede Hata Var 2012 - 2013 Araca Biniyosunuz Bir Araç İçin Kamera Almiyosunuz :asabi

Geçmiş Olsun , Adi İnsanlar , Sorumsuz , Karaktersiz İnsan Çok Etrafta Gercekten... :berbat :berbat

Ama Sizdede Hata Var 2012 - 2013 Araca Biniyosunuz Bir Araç İçin Kamera Almiyosunuz :asabi

araç içi kamera iyi güzelde bazıları ne plaka okuyor ne başka bir şey :(

araç içi kamera iyi güzelde bazıları ne plaka okuyor ne başka bir şey :(

Çözünürlüğü İyi Olanlari Gösterir Abi Ya :(

cif sünger'le iş tamam sıyah lıklar cıkar hemen cokmus olan yerıde sanıyede kaportacı tamamdır :D masrafa gerek yok !!! gecmıs olsun bu arada kaskoyu bozmanıza degıcek bısey degıl nazarlık olmus

Münasebetsizin biri park yerinde tamponuma vurup kaçmış. Nazarlık oldu bana :beer serviste onarım için verdikleri fiyat 286,15 TL (tampon sökme takma 57,82 - tampon onarımı 82,60 - boya 145,73 ) Bu paraya değermi sizce? Sıfır tampon almak daha mantıklı değilmi veya sanayide bi yerde yaptırmak

snu3.jpg
bhuw.jpg
w9s5.jpg

Eskişehirde ikamet ediyorsan sana bi yer tavsiye edicem fikir içinde olsa bi uğra derim . Auto king die bir dünya çapınca bir firma .. Benim meganın sag koruma bandını sürtmüştüm servis bana ucuk bi rakam çıkarmıştı . Orda 130 tlye yaptı gerçekten işciliği çok iyi . Eğer isterseniz kaskodan yapıyorlar ama yok cebimden öderim derseniz kaskonuzu bozmadan cüzi bir rakamla yapıyorlar uğra derim . Eğer yerini bilmiyorsan tarif edebilirim...

Son düzenleme:

Tavsiyeniz için teşekkürler ama araç içi kameralar araç çalışmıyorken çalışıyormu, çalışıyorsa enerjiyi nerden alıyor aküyü bitirmiyormu. 7/24 kayıt yapmak için ne çeşit bi HDD gerek tarzı sorular geldi aklıma naçizane

Eskişehirde ikamet ediyorsan sana bi yer tavsiye edicem fikir içinde olsa bi uğra derim . Auto king die bir dünya çapınca bir firma .. Benim meganın sag koruma bandını sürtmüştüm servis bana ucuk bi rakam çıkarmıştı . Orda 130 tlye yaptı gerçekten işciliği çok iyi . Eğer isterseniz kaskodan yapıyorlar ama yok cebimden öderim derseniz kaskonuzu bozmadan cüzi bir rakamla yapıyorlar uğra derim . Eğer yerini bilmiyorsan tarif edebilirim...

Teşekkürler yerini biliyorum bi uğrayıp fiyat almayı düşünüyorum, hem camlarada film çektirmek istiyorum bahardan önce

geçmiş olsun abi hiç sıkma canını direk güvendiğin bir kaportacıya git 100tl ye sorun çözülsün kasko masko karıştırma sonra o 100tl lik hasarı tramer kaydında 2000olarak görürsün pert muamelesi yapıp ucuza çökmeye çalışırlar...:)

Kardesim gecmis olsun oncelikle. tamponu yenisini alman sadece o 250-280 lira sanirim benim degismisti tampon patlamisti. tamiri imkaniszdi tamponun. arkadasarin dedigi gibi o siyahligi temizle altta ne var onu gor. gocuk duzeltilir, boyada kotu degilse birak kalsin benim kapida var ben biraktim. rotuse gelince bu renkte olmuyor ne yazikkki ozel renk ve ustunde bir vernik oldugundna yapamiyorlar. ben serviste denettim pembe gibi bir renk olmusut ufak bir noktaydi. cok kotu oluyor. hatta servisteki usta bana ciddi ciddi dediki abi bu renk oje bul daha rahat edersin dedi :) arkadaslarin dedigibi autoking ben aramistim rotus icin rengin sedefli oldugunu ve hic bir renault servisin rotus olmadigini boyanicak yerin komple boyanmasi gerektigini belirtim. onlarda bana biz rotus isini yapariz dediler. begenmezsenizde olmazsa ucret almayiz dediler. ama yaptirmadim yapan arkadaslar varsa ozellikle bu renk yada scenic deki sanrim lagunadada vardi sedefli beyaz oda rotus olmuyodu. onlardan yaptiranlar varsa oliuyorsa gidip autoking de yaptirilabilir. hatta kaskonun mini onarimi varsa ucretsiz yaparla o tamponu. benim kaskoda icinde autoking var mini onarim icin.

geçmiş olsun hocam :(

Geri