- Konuyu Başlatan
Maşallah hayırlı olsun çok güzel olmuş
Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah hayırlı olsun çok güzel olmuş
Maşallah , güle güle kullanın.Profesyonelce yapılmış.
Maşallah.Güle güle kirletin.Çok güzel bir çalışma olmuş.
TeÅŸekkürler .Aldığımdam beri detaylı bir temizlik istiyordum , vesile oldu seramik iÅŸini de halloldu .
TeÅŸekkürler , benimde çok içime sindi . Ä°ÅŸinin ehli yapan arkadaÅŸlarda , saÄŸolsunlar 3 gün uÄŸraÅŸtılar .
Seramik işi hazırlık aşaması açısından zor ve zaman alan, seramik uygulama açısından ise ustalık isteyen bir iş olduğundan özel bir iştir.Ben aracıma ilk aldığımda ve geçen sene olmak üzere 2 tur seramik uyguladım. Gtechniq crystal serum ve exo v2 kullandım. Seramik'ten sonra korumak daha önemli hale geliyor.Elle ph nötr şampuan ile yıkamanızı tavsiye ederim.Kendiniz yıkamayacaksanız da kesinlikle benzinlikteki köpüklü yıkamaları ve otomatik makineleri kullanmayın.Köpük makinesi ile yıkamada 4-5 yıkama, otoamatik makine ile 1-2 yıkamada seramik kaybolur.
Seramik tabakasının ömrünü uzatmak için https://urun.n11.com/cila/turtle-wax-hizli-sprey-cila-500-ml-P286314295 böyle bir cila ve ya gtecgniq c2 v3 tavsiye ederim.
Kaliteli ve güzel ürünler.Şampuan olarak ta gyeon'un ph nötr oto şampuanını kullanabilirsiniz.Aynen , dikkat etmek gerekiyormuÅŸ. Ä°lk yıkamaya özellikle bize gelin , biz yapalım dediler. Benim araçta Gyeon ürünler kullanıldı. Boyada Gyeon Mohs , iç kısımda Gyeon Preserve , Koltuklarda Gyeon Leather Shield , trimlerde Gyeon Trim , jantlarda Gyeon Rims ürünleri kullanıldı .