- Konuyu Başlatan
evet kesinlikle katılıyorum talisman da olmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-Kapılardaki reflektörlerin kapı açılınca yanması gerekirdi.
-Ön ayak aydınlatması var,arkada da olmalıydı.
-Kapılarda da ambiyans aydınlatma olmalıydı.
-Kapılardaki reflektörlerin kapı açılınca yanması gerekirdi.
-Ön ayak aydınlatması var,arkada da olmalıydı.
-Kapılarda da ambiyans aydınlatma olmalıydı.
Latitude ön kapılarda reflektörler kapı açılınca yanıyordu. Megane 4'deki ambiyans aydınlatmaları ön kapı ve arka kapılarda ve hatta vitesin sol ve sağında dizlerin dayandığı bölgede de var. Talisman'da sadece önde yolcu tarafında olması açıkcası çok komik olmuş. Touch'da ambiyans aydınlatması yok diye kimse üzülmesin. icon'da da yokmuş desem çok da yanlış değil.. )
Megane 4 te de dashboard'da ambiyans aydınlatma yok.
Ben şahsen yukarıda yazdığım 3 eksikliği gidermek için şu an çalışıyorum.Arka kapıların devre ve kablo işlemlerini tamamladım.Ön kapılara ise yakında yapacağım.Hoparlörleri de focal k2 power es 165 k ile değiştiriyorum.Arka kapıları değiştirdim.Ön kapıları ambiyans aydınlatmalar ile beraber değiştireceğim.Ayak aydınlatma ise ön taraftan bağımsız olarak hangi kapı açılırsa o kapı tarafındaki yanacak şekilde devreyi kurdum.
Teşekkür ederim.Yaptığım değişimleri ve yenilikleri talisman model sayfasında forumumuzda ve youtube kanalımda paylaşıyorum.Bazılarının nasıl yapılacağını da paylaşıyorum.Elinizden geliyorsa sizler de yapabilirsiniz.Kolay gelsin, anlaşılan bu konularda yeteneklisiniz. Başarılar dilerim...