Talisman uzun yolda yaşadığım arıza

samet_c22

Kayıtlı Üye
Yurtdışı
Merhaba adım Samet
2017 model Talisman sahibiyim 4 Controller yurt dışında yaşıyorum. Uzun yolda giderken
"Aktif Fren bağlantı yok" diye bir arıza uyarısı verdi ve ek resimde gördüğüm arıza lambasını yaktı. Bu nedir ? Bilgisi olan var mı ?
5 dakika sonra arıza söndü. Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG-20241224-WA0022.webp
    IMG-20241224-WA0022.webp
    78.5 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba, yağmur damlaları ya da çamur radarın önünde hassasiyeti düşürecek seviyede saçıntı oluşturmuştur. Logoyu temizleyince geçer.

• Beğen
Tepkiler: mcgc ve samet_c22
Aşırı yağışlıydı hava dikkat ederim çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Befe
Peki birşey daha soracağım
Şuan araç kapıları otomatik olarak açılmıyor daha önceden oluyordu otomatik kilitliyor ama açmıyor bu neden olabilri ?

Kumandanızın pili zayıfladığında, kumanda ile birlikte onun sinyalini bozacak telefon, garaj kumandası veya başka bir araba anahtarı buna sebep olmuş olabilir. Aracınızı yeni mi satın aldınız?

Evet yeni satın aldım 2017 model 2 ay kadar oldu

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Kumanda pilini değiştirirseniz yüksek ihtimalle düzelir. Faz-2 stop lambası yapmayı düşünürseniz, ben de uyumlandırma için gerekli olan kablo seti var.

Onun için Türkiye'ye gelmem gerekicek yapmam gereken çok şey var android oto vs geldiğimde muhakkak yazarım ama

Onun için Türkiye'ye gelmem gerekicek yapmam gereken çok şey var android oto vs geldiğimde muhakkak yazarım ama
Faz-2 stop lambası için arabayı Türkiye'ye getirmenize gerek yok. Kablo setini ben size gönderip, nasıl monte edileceğinin detaylı tarifini verebilirim.
Ya da siz stop lambalarını alıp buraya getirirsiniz, ben montaj ve aktivasyonunu yaparım.

Diğerleri için de ücreti mukabili yardımcı olurum. Ancak siz gelmeden önce mutlaka haberleşmemiz lazım. Önceden plan yaparız. R-Link 2 yazılım versiyonunuz ve hw gen sürümünü biliyor musunuz?

Geri