Talisman Kullanıcı Listesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkan karakozu talisman icon edc 130 yildiz siyah

dada talisman icon 160bg bulut gri 2016

Teşekkürler

Merhaba arkadaslar passat conforline 2012 aracımı satarak 2016 touch edc ile aranıza katıldım aracım cam tavan olmayan vizyon paket iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyom hayırlısı arac guzel fakat yskıt sarfiyatı 8 litre şehir içi suan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaslar passat conforline 2012 aracımı satarak 2016 touch edc ile aranıza katıldım aracım cam tavan olmayan vizyon paket iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyom hayırlısı arac guzel fakat yskıt sarfiyatı 8 litre şehir içi suan

Hayırlı olsun sadece icon olsaydı daha iyi olurdu . İlk başlarda bendede 8 /8.5 yakıyordu 160 bg şuan 7.5 gibi

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Aramıza hoşgeldiniz.

Son düzenleme:
Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Aramıza hoşgeldiniz.

Tesekkür ederim arkadaslar sehir içğ eco modda 8.3 yakıyor en fazla 8.1 düşürdüm sizce normalli gittiğim yol 7 km full depo ile 609 km yol yaptım kafayı yiycem cok asırı yaktı 12 litreydi servis garantiden yazılım attı 12 litreden 8 dustu korkudan gaza basamıyom sakın kullandığım halde boyle

Geri