Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugündürki renault talismanla uğraşıyorum diğer konuda araç satılmış demiştim . 2016 full opsiyonlu Tüm Türkiye deki son aracı kaçırdığım için üzülmüştümki telefon geldi bir şekilde araç bana döndü 155 e hayırlaştık kaporasını havale ettik inşallah bir aksilik cıkmaz daha inşallahda bu kadar uğraştığımıza pişman etmez bizi 1 temmuz sonrasına araçımızı alıcağız mtv ödememiş olucağız . Seramik kaplama yaptırıyorum spoyler takılacak . Nelere dikkat etmemiz lazım aracı teslim almadan önce şurasına burasına bakın diyeceğim yer varmı? Aracın icinde hediye neler geliyor ? Neler isteyebilirim ? Biliyorsunuz bu konuda uyanıklık yapıp vermiyorlar . Araçla memnun kalıçağımı düşünüyorum bunu sonkez pekiştiren daha önce bmw mercedese binen birinin bu araca yapmış olduğu yorum ve 155 e hemen al kaçırma demiş olmasıyla iyice ön yargılarımı kırdım . Herkese Allah daha iyilerini nasip etsin . Az daha bayan bana koleosu satacaktı öglen araçımda tek olmasa sanki daha iyi olurdu dediğim opsiyonu 19 jant bu tarz araçlarda konfor beklentim yüksek inşallah 19 jant sert gelmez