Talisman Kullanıcı Listesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşbuldum :) 2016 model ancak ayı bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim? R-link versiyonu hatırladığım kadarıyla 2.2.xx.200 sanırım

Carplay i kullanabilmeniz için servis tarafından R-link 2 yazılımının v7 serisine yükseltilmesi, daha sonra da gizli özellik olarak android auto ve carplayin açılarak ön usb takımının uyumlu usb takımı ile değiştirilmesi gerekir.

Tüm bu işlemleri Mais servis yapabiliyor mu?

Servis sadece aracınızın şasiye ve R-Link seri numaranıza göre güncelleme geldi ise onu yapar.Diğerlerini yapmaz.Gizli özelliklerin hiçbirini servise açtıramazsınız.

Servis sadece aracınızın şasiye ve R-Link seri numaranıza göre güncelleme geldi ise onu yapar.Diğerlerini yapmaz.Gizli özelliklerin hiçbirini servise açtıramazsınız.
GİZLİ ÖZELLİKLERİNİ nerede açtırabiliriz.

İnternette,facebook vb yerlerde reklamlarını yapıyorlar.Forumda açtıranlarda da numaraları olabilir.

Carplay i kullanabilmeniz için servis tarafından R-link 2 yazılımının v7 serisine yükseltilmesi, daha sonra da gizli özellik olarak android auto ve carplayin açılarak ön usb takımının uyumlu usb takımı ile değiştirilmesi gerekir.

280239665R ... C2
2018 yapımı buldum bir tane.. Uygun mudur? Nerede taktırabilirim acaba? Birkaç oto elektrikçiye sorduk takamayız dediler. Talismanı çok bilmiyoruz dediler.

280239665R ... C2
2018 yapımı buldum bir tane.. Uygun mudur? Nerede taktırabilirim acaba? Birkaç oto elektrikçiye sorduk takamayız dediler. Talismanı çok bilmiyoruz dediler.
Merhaba.Satın aldınız mı?Fiyat nedir acaba?Bur de nerede yaşıyorsunuz?

2018 Megane 4 Sedan i olan bir arkadaşımdan takas rica ettim :) Bursa'da yaşıyorum.
Kocaeli'ye yolunuz düşerse ve malzemeyi söküp getirebilirseniz, denemek için ben yardımcı olabilirim.

Geri