Talisman Garantiden Yapılan İşlemler/Değiştirilen Parçalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Befe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim aracım Talisman 1.6 130 BG. 30 Mayıs'ta Bolu Ünsal Renault Yetkili Servisinde Talisman aracımın R-Link2 Multimedya Sistemi 2.2.19.300'den 7.0.24.166 versiyonuna yükseltildi. Garanti kapsamında yapıldı, hiçbir ücret ödemedim. Servis çok başarılı tavsiye ederim.

Benim aracım Talisman 1.6 130 BG. 30 Mayıs'ta Bolu Ünsal Renault Yetkili Servisinde Talisman aracımın R-Link2 Multimedya Sistemi 2.2.19.300'den 7.0.24.166 versiyonuna yükseltildi. Garanti kapsamında yapıldı, hiçbir ücret ödemedim. Servis çok başarılı tavsiye ederim.

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

Özelliklerde değişen birşey oldumu

Özellikle ses çıkışında artış oldu. Önceden sonuna kadar sesi açardım rahatsız etmezdi. Şimdi 4-5 çizgide ses yetiyor. Girişte saat görüntüsü değişmiş. Android auto ve carplay özelliğini açabiliyorsun. Bazı gizli özellikler kayboluyor ama onlar da Befe üstadın yöntemleriyle tekrar açılıyor.

Aşağıdaki linkte detayları paylaşmıştım;

Arkadaşlar aynı şikayetden ötürü 3 kere farklı şikayet den ötürü yılda 4 adet yetkili servis raporunuz var ise firma aracı değiştirmekle hükümlüdür aksi taktirde tüketici davası açarak kazanabilirsiniz.

Geri