Talisman crash test ( beklentilerin dışında ) :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Euroncap test sonuçlarına göre

passat: yetişkinde %85. Çocuk %87. Yaya %66. Güvenlik ekipmanları %76.

Talisman: yetişkinde %86. Çocuk %84. Yaya %68. Güvenlik ekipmanları %76.

Değerler yakın sayılır. Ama insanlarda tasarım olarak talismanı beğensede önünde renault arması olduğu için vw der.

VW; comfortline paket adı altında, çok uçuk fiyatlarla, xenon farı, gündüz ledi ve yarı deri koltuğu bile olmayan, 16 inch janta sahip, araçlar satmakta. Ki bahsi geçen paket üst donanıma yakın bir paket. Bana kalırsa biraz insanları enayi yerine koyuyorlar, ama görebilene...

VW; comfortline paket adı altında, çok uçuk fiyatlarla, xenon farı, gündüz ledi ve yarı deri koltuğu bile olmayan, 16 inch janta sahip, araçlar satmakta. Ki bahsi geçen paket üst donanıma yakın bir paket. Bana kalırsa biraz insanları enayi yerine koyuyorlar, ama görebilene...

Hesaplamaya baktım
passat 1.6 120bg dsg highline 175.000 TL
Talisman 1.6 160bg edc icon + full opsiyonlar (4control.vs.) 170.000 TL

Opsiyonsuz alırsanız yaklaşık 20.000 TL oynuyo sadece motoru yüzünden talisman tercih edilebilir bence 160 bg fena gerçekten ayrıyetten dsg şanzımanın sıkıntısına hiç girmiyorum. Tamamen marka algısı başka hiç birşey değil

Hesaplamaya baktım
passat 1.6 120bg dsg highline 175.000 TL
Talisman 1.6 160bg edc icon + full opsiyonlar (4control.vs.) 170.000 TL

Opsiyonsuz alırsanız yaklaşık 20.000 TL oynuyo sadece motoru yüzünden talisman tercih edilebilir bence 160 bg fena gerçekten ayrıyetten dsg şanzımanın sıkıntısına hiç girmiyorum. Tamamen marka algısı başka hiç birşey değil

Dsg nin sorunsuzuna denk gelirseniz çok güzel. Yumuşak kullanıma uygun şanzıman. Uzun süreli zorlamaya gelmiyor. Uzun süreli dur kalk trafikte en az edc kadar sacmaliyor.

Ayrıca talisman passat gibi araçların baz donanımda bile en az 130-140 bg olması gerekir.

Hızlı dönüş için alıntı yaparak cevaplayın
Instagram : @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geri