Talisman bose ses sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErdlK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba teşekkürler , sistemi sorunsuz çok keyifle kullanıyorum . Subwoofer kablosu orta bölümden arkaya çekildi herhangi bir kablo görünmüyor ortada , merkez hoparlör çıkışı direk amfiden. Tanıtım için clip kullanıldı , yanlış hatırlamıyorsam BOSE sisteme sahip bir şase numarasıyla tanıtıldı . Tabi bu işlemleri kendim yapmadım , profesyonel destek aldım .

Cevaplarınız için teşekkür ederim, sorunsuz kullanmanız dileğiyle :)

Hocam, amfinin parça numarasını hatırlıyor musunuz, parça numarası gözüken bir fotoğraf var mı acaba?

Hocam, elektrik tesisatını nasıl temin ettiniz? Elinizde kablolama şeması mevcut mu acaba?

Hocam, elektrik tesisatını nasıl temin ettiniz? Elinizde kablolama şeması mevcut mu acaba?

Merhaba , malesef yok . İstanbulda Procar Camera Ulaş montajını kesme biçme olmadan orjinal soketleriyle gerçekleştirdi sağolsun .

Son düzenleme:
Merhaba , malesef yok . İstanbulda Procar Camera Ulaş montajını kesme biçme olmadan orjinal soketleriyle gerçekleştirdi sağolsun .

Hocam aracım Icon, R-Link 2 mevcut ancak gerekli tesisat var mı emin değilim. Sizdeki amfi kablolaması da aşağıdaki gibi miydi? Sonradan mı bez bant sardınız acaba yoksa amfiye de mi soketle montaj yapmıştınız? Orayı anlayamadım :)
212091526_10224658531718410_416175042754978591_n.jpg

Hocam aracım Icon, R-Link 2 mevcut ancak gerekli tesisat var mı emin değilim. Sizdeki amfi kablolaması da aşağıdaki gibi miydi? Sonradan mı bez bant sardınız acaba yoksa amfiye de mi soketle montaj yapmıştınız? Orayı anlayamadım :)
212091526_10224658531718410_416175042754978591_n.jpg

Amfide de orjinal soketler kullanıldı . Ulaş önceden kabloları hazırlamıştı , gidince direk montajı yapıldı. R-link çıkışını direk amfiye verdi tüm bağlantıalrda orjinal soketlerkullanıldı ama detayı hakkında bilgim yok malesef.

Amfide de orjinal soketler kullanıldı . Ulaş önceden kabloları hazırlamıştı , gidince direk montajı yapıldı. R-link çıkışını direk amfiye verdi tüm bağlantıalrda orjinal soketlerkullanıldı ama detayı hakkında bilgim yok malesef.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.