Megane4 C,Talisman D segmenti. Kullanınca yol tutuşundan,motor gücünden konfora kadar farkı farkedersiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bütcem uysa talisman hayalim şimdilik fluence 2015 im var. Ama cicic insigna hikaye passat cc olursa olur ama o fiyatta cc ye verilmez talisman bence durus, fiyat performans özellik, dizel motor olarak en iyisi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba.Bütcem uysa talisman hayalim şimdilik fluence 2015 im var. Ama cicic insigna hikaye passat cc olursa olur ama o fiyatta cc ye verilmez talisman bence durus, fiyat performans özellik, dizel motor olarak en iyisi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba.
Civic ve insignia için hem forumlarda hem de şikayet sitelerinde inanılmaz fazla şikayet var.Veb b8 passatta kullandim.Talismanın eline konfor donanim motor ve dizayn olarak su dökemez.Dsg şanzıman sorunlarını çözdüler meslesinin bir yalandan ibaret olduğunu 5-6 aylık passatların dsg problemi ile alakalı şikayet paylaşımlarından görebilirsiniz.
Trim sesine gelince;ben 2016 temmuz ayından bu yana hiç trim sesi problemi yaşamadım.Hatta kilitli taş yollarda bile.Aracım jantı 19 inch .Passat ta asfalt yolda bile trim sesi geliyordu dashboard içerisinden.O araca ozel de değil bu durum.Youtube yazın passat trim sesi diye birçok paylaşım izlersiniz.
Talisman touch fiyatları makul seviyede.Hatta icon bile alacaksanız fiyatların 2. Elde mantıksız olmadığını göreceksiniz.Ancak ben alır hemen satarım diye düşünüyorsanız megane 4 bakın derim.
TALİSMANIMI 4 aydır yoğun olarak (takriben 10.000 km.yaklaştı.) kullanıyorum. Bugüne kadar hiç TRİM SESİ duymadım. Bundan önce 100.000 km. kullandığım 2016 Model FLUENCE İCON nadiren vites geçişlerinde kararsızlık yapabiliyordu. Talisman,dikkat etmezseniz vites geçişleri hissettirmiyor. 2019 model TALİSMANLAR birkaç ay içinde gelecekmiş,2.el Talisman almak fiyat olarakta avantajlı.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim aracınızı.