Çıkma gösterge alıp tak aracına,direk çalışıyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla renault'un sürekli yaptığı işler aynı model başka arkadaşımın aracında arka kolon tesisatı varken benim aracımda yok mesela :/bende kangoo aracıma devir gösterge değişikliği yaptım çıkmacıdan aldım taktım yol bilgisayarı yok ama yol bilgisayarlı olandan takıp deneyin yalnız silecek kolununda değiştirmeniz gerekir oradan menüyü aktif hale getiriyorsunuz birde reno araçlara her parça orijinal olarak konursa çalışır örneğin aynalara kadar elektirk gelmiştir hatta ve hatta kumanda koluna kadar tertibat vardır ama araçta elekrikli ayna kumnda zımbırtısı yoktur komik :s
valla öyle serhanım yaa ama full yapmak için uğraşıyorum arabayı yani tavan da boya değişikliği söz konusu olmasa sunroof bile taktırmayı planlıyorumAynından Kanka Satsak Satamıyoz Vazgeçsek Vazgeçemiyoruz Böyle Kabullenmişiz DK Ve UN Symbollerimizi
valla öyle serhanım yaa ama full yapmak için uğraşıyorum arabayı yani tavan da boya değişikliği söz konusu olmasa sunroof bile taktırmayı planlıyorum