- Konuyu Başlatan
Peki bu olay sonucunda ne gibi gelişmeler oldu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MAİS'i araya sokunca motorun onarımını tek kuruş almadan yapmak zorunda kaldılar, bu işlem uzun bir zaman aldı ve ikame araç verdiler.Peki bu olay sonucunda ne gibi gelişmeler oldu..
Delik olan kapı içlerinin yenisini taksınlar ve aracın ileride elektronik arıza vermesi durumunda kendini garantiye alabilmen için yaptıkları işçiliği gösteren bir belge versinler, tabi verirlerse...Sizin yaşadığınız bu durum benim yaşadığım olay karşısında dahada ağır.lazerleri çıkaralım delik olan yerlere birar tane tıpa koyalım dediler.servisten ne gibi bir talebim ve beklentim olmalı?
Buji yuvasına diş kaptırıp sonrada bunun için üst kapağı sökmeden diş çeken ve içeri düşen çapakları almak için içeri ucunda metal olan hava hortumu salan ve çapaklar kolay çıksın diye marşa basan, hortumu motorun yataklarına kaptırıp motoru bitiren bir servisten bahsediyoruz, anlattıklarınızın hepsi bana normal geliyor artık...
Sponsorumuz İnanlar'a gönül rahatlığı ile götürebilirsin...Yok artık. Allah'tan Sakarya'da servişle işim yok. Yalnız bu hafta İstanbul'a taşındım, burada da güvenilir servis nasıl bulacağız bilmiyorum. İzmir'de Bornova Mais'e götürüyordum hep.