Tabletimi SATTIM ...

Bende android kullanıyorum beş para etmez

Benim için yine en iyisi tuşlu telefon
:aytuğ

Hayırlısı Olsun Gökhan Kardeşim Satarak doğru bir tercihte bulunmuşsun..
denedik olmadi sattik sukur sikinti yok neymis android sakat ismis... Tuslu tel donemi 3310 dan sonra bitmisti :D

Onlardan ıs cıkmaz gokhan dedık sana :) ıyı yapmıssıın:)
Denedik gorduk kardesim almasakta kafa takinti yapacakti... :)

Her zaman ios ve apple islemcisinden yanayim son sürat internet son sürat işlemler kasma-donma-takılma yok

Ticaret erbabısın vesselam Gökhan, hayırlı işler kardeşim:eyv

yavaşsa işimi görmez, saniyelerle yarışıyoruz, boşa zaman kaybı olur derslerde. androidden ben telefonumda çok memnunum valla, hız konusunda da:) ama demek bu tabletlerde haliyle ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı oluyor. bekleyip adam akıllı bir şey almakta fayda var o zaman, teşekkürler valla ben düşünene kadar sen aldın da sattın bile hehe

yavaşsa işimi görmez, saniyelerle yarışıyoruz, boşa zaman kaybı olur derslerde. androidden ben telefonumda çok memnunum valla, hız konusunda da:) ama demek bu tabletlerde haliyle ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı oluyor. bekleyip adam akıllı bir şey almakta fayda var o zaman, teşekkürler valla ben düşünene kadar sen aldın da sattın bile hehe

Alma abla alacaksan biraz paraya kiyip i pad mini veya i pad 1 al

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Alma abla alacaksan biraz paraya kiyip i pad mini veya i pad 1 al

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

insanımızdaki görgüsüzlük azalmadığı sürece, büyük konuşmamakla birlikte çoğu kişinin marka sevdasıyla edindiği ürünlerden hep uzak olacağım sanırsam:D

samsung falan görür işimi sanırım araştırmadım gerçi ama birkaç arkadaş etkin kullanıyor eğitimde:)

insanımızdaki görgüsüzlük azalmadığı sürece, büyük konuşmamakla birlikte çoğu kişinin marka sevdasıyla edindiği ürünlerden hep uzak olacağım sanırsam:D

samsung falan görür işimi sanırım araştırmadım gerçi ama birkaç arkadaş etkin kullanıyor eğitimde:)
ben sana ios diyosam ios al :D i pad

Sana önerebilecegim bunlar var al evladiyelik kullan :eyv

Apple iPad 2 Wi-Fi Sahibinden Satılık ikinci el Tablet PC 600 TL sahibinden.com'da - 104029578

Apple iPad Wi-Fi Sahibinden Satılık ikinci el Tablet PC 500 TL sahibinden.com'da - 98715581

Geri