- Konuyu Başlatan
amin aminn Cumlemize insALLAH ...
Adam İşi Biliyor Kurban Olduğum Allah daha iyi etsin kardeşim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amin aminn Cumlemize insALLAH ...
Adam İşi Biliyor Kurban Olduğum Allah daha iyi etsin kardeşim...
denedik olmadi sattik sukur sikinti yok neymis android sakat ismis... Tuslu tel donemi 3310 dan sonra bitmistiBende android kullanıyorum beş para etmez
Benim için yine en iyisi tuşlu telefon :aytuğ
Hayırlısı Olsun Gökhan Kardeşim Satarak doğru bir tercihte bulunmuşsun..
Denedik gorduk kardesim almasakta kafa takinti yapacakti...Onlardan ıs cıkmaz gokhan dedık sana ıyı yapmıssıın
Aynen oyle androidin ios gibi calismasi icin deli gibi donanim lazim..Her zaman ios ve apple islemcisinden yanayim son sürat internet son sürat işlemler kasma-donma-takılma yok
sagolasin Emir abi Allah razi olsun..Ticaret erbabısın vesselam Gökhan, hayırlı işler kardeşim
yavaşsa işimi görmez, saniyelerle yarışıyoruz, boşa zaman kaybı olur derslerde. androidden ben telefonumda çok memnunum valla, hız konusunda da ama demek bu tabletlerde haliyle ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı oluyor. bekleyip adam akıllı bir şey almakta fayda var o zaman, teşekkürler valla ben düşünene kadar sen aldın da sattın bile hehe
Alma abla alacaksan biraz paraya kiyip i pad mini veya i pad 1 al
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
ben sana ios diyosam ios al i padinsanımızdaki görgüsüzlük azalmadığı sürece, büyük konuşmamakla birlikte çoğu kişinin marka sevdasıyla edindiği ürünlerden hep uzak olacağım sanırsam
samsung falan görür işimi sanırım araştırmadım gerçi ama birkaç arkadaş etkin kullanıyor eğitimde