Tabletimi SATTIM ...

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
2 hafta önce gittigidiyordan sipariş ettiğim Tableti sattım.. Satma sebebine gelince Dukkanda Laptop kullanıyorum onuda evde internete girerim diye aldım ama istedigim gibi cıkmadı I phone 4S'im var Cok hızlı ve kullanıslı Android'i sevmiyordum yinede sevemedim kullanamadım cunku I phoneden daha yavas calısıyordu Ben cok sabırsız bi insanım kullanırken sinirleniyoordum. Iphone Tabletten daha cok ise yarıyor.. 200 TL aldıgım Tablet yanında klavye hediyesiyle geldi.. Musterisi cıktı dun aksam 220'ye verdim gitti.. Demekki neymiş android bana Göre değilmiş.. ilerde alırsam I pad 2 alırım o da belkii . Forewer 4S :tony
[MENTION=8398]clio_34[/MENTION] almayı dusunuyordun cok yavas calısıyorlar en azndan bana göre yavas calısıyor.. Evde Telden Dukkanda PC'den Devam :eyv

Hayırlı olsun kardeşim :D Hızlısın iyi satmışsın ayrıca :D

Bende android kullanıyorum beş para etmez

Benim için yine en iyisi tuşlu telefon
:aytuğ

Hayırlısı Olsun Gökhan Kardeşim Satarak doğru bir tercihte bulunmuşsun..

Onlardan ıs cıkmaz gokhan dedık sana :) ıyı yapmıssıın:)

Hayırlı olsun kardeşim :D Hızlısın iyi satmışsın ayrıca :D
kANKA satmak benim işim :D E biliyorsun Dukkan var Satıyoruz habire bişeyler.. Gıda ihtiyac maddeeleri şarküteri, tavuk , temizlik maddeleri, yiyecek içecek , Recetesiz satıs izni olan biçok surup hap , Baklava ve tatlı cesitleri , Ayakkabu :D Kırtasıye attariye , Kuruyemis , Bakliyat , Sigara , Çorap hehehehe , piknik ve mutfak tüpleri , Yazın hayvan yemi , Naftalinine kadar bulunur.. Rızkın 10'da 9'u ticarette :)

Jantların ustune kac vereyım ıphone ıcın :)

kANKA satmak benim işim :D E biliyorsun Dukkan var Satıyoruz habire bişeyler.. Gıda ihtiyac maddeeleri şarküteri, tavuk , temizlik maddeleri, yiyecek içecek , Recetesiz satıs izni olan biçok surup hap , Baklava ve tatlı cesitleri , Ayakkabu :D Kırtasıye attariye , Kuruyemis , Bakliyat , Sigara , Çorap hehehehe , piknik ve mutfak tüpleri , Yazın hayvan yemi , Naftalinine kadar bulunur.. Rızkın 10'da 9'u ticarette :)

Adam İşi Biliyor :D Kurban Olduğum Allah daha iyi etsin kardeşim...

Jantların ustune kac vereyım ıphone ıcın :)
ı phone sıfır alındı BRo :) Satmam onu ben.. :D

Geri