Symbolünüz ile max km hiz yaptiniz ??

10 bin km kadar kullandim linea.

Ancak demek istedigimi sanirim anlatamadim, konu linea degil, gecmiste focus ve megane kullandim, simdide civic var. Bahsedilen 180-190 li hizlar degil symbol bir ust segment modellerde bile tehlikeli, lastiginiz iyi olmasi tabii ki birsey ama bu durum bu suratlere cikmak icin yine de neden degil. Bazi bazi ozellikle de deneme amacli bu hizlara linea ile de, focus ile de, megane ile de, civic ile de denedim. Ama asla guvenli degil benim hissiyatim buydu.

Acizane tavsiyem bu hizlara mumkun oldugunce cikmamamniz gerektigidir. Allah korusun en ufak bir hatada arac taninmaz hale gelir ve ncap...vs testleri de bir ise yaramaz.....
haklısın hız iyi değil allah hepimizi korusun. ben sadece yola oturma açısından yazdım onu

Bugün okmeydanına doğru gelirken 170i gördüm frene bastım aniden önüme biri çıktı direksiyon bir sağ bir sol oldu ve yola oturdu araba ondan sonra bastım geri

tolga kardeşimiz doğru yazmış araban iyi olsa bile o aracı yolda tutan sadece 4 teker deneme amaçlı olur tabi ki orası ayrı

İki kişi bagaj tam yüklü istanbul izmir arası kasmadan 170 gördü

18 yaşlarında broadwayle 170 görmüştüm.
ama yaş geçtikçe akıllanıyor insan.90-110 üstü çıkmam.(otoban değilse)
ne demişler "kontrolsüz güç; güç değildir." atasözü =)

Son düzenleme:
Benim araç sıkıntılı 120 ye oturuyor, çok zorlayınca 130 yapıyor anca :D

Geri