Symbol'üme sarmalı direksiyon kılıfı yaptım, Yapacaklara fikir olabilir.

Emegine saglik cok guzel olmus

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eline sağlik abim muhtesem olmuş :eyv :eyv

Aynısından bende aldım abı ewde duruyor tatil dönüşü hemen yaptıracağim ve sizlere guzel sürprizlerim olucak :eyv :eyv

Tayfun senin depoyu acayip merak ediyorum ama neden bu urunleri alip kullanmiyorsun anlamadim:):)

Oncinal olmuş fuyiiiiitt. Ellerine ve emeğine sağlık.:eyv

Eline sağlik abim muhtesem olmuş :eyv :eyv

Aynısından bende aldım abı ewde duruyor tatil dönüşü hemen yaptıracağim ve sizlere guzel sürprizlerim olucak :eyv :eyv

Kendin dik bence, baya zevkli uğraşmak :))

Oncinal olmuş fuyiiiiitt. Ellerine ve emeğine sağlık.:eyv

Tek başına baya tecrübe yaptım direksiyon kılıfçısı işine giriyorum, diktirmek isteyenlere duyrulur :)) :))

Kılıfçısıhehe

Tayfun senin depoyu acayip merak ediyorum ama neden bu urunleri alip kullanmiyorsun anlamadim:):)

Depo fena doldu artık malzemelere dile geldi hadi abi tak bizi tak bizi demeye basladilar hehe hehe

*on rs tampon
*arka difizör
*bagaj ustu spoiler
*eibach 5 cm sportline yay takimi
*direksiyon kilifi
*koltuk kılıfları
*emniyet kemer sungerleri
*HKS mantar hava filtresi
*HKS yanık uclu egzoz slincerli
*muhurlu app plaka ve pleksi plakalik
*kaput maskesi

aklima gelen şimdilik bu kadar daha fazlasi var onemli olan oncelikli olan bunlar , alip kullanmadiklarimda var :)

Tatil dönüşü hemen baslayacağim işlemlere :eyv :eyv

Kendin dik bence, baya zevkli uğraşmak :))

Tek başına baya tecrübe yaptım direksiyon kılıfçısı işine giriyorum, diktirmek isteyenlere duyrulur :)) :))

Flu'ya uyar mı acep :)) gerçi peder der şimdi ona ne gerek var hehe hehe hep öyle yapıyor :D arabayı işe sokmayaydı iyiydi kendi pek kullanmıyodu bendeydi :)) şimdi sabah bi kontak açıyor gece 12 1'e kadar h.sonu bile binemiyorum arabaya bazen :o

37cm'e kadar olan direksiyonlara uyuyor. flu yada uyar, ama Babaya hak verdim şimdi Ne gereği var :D Biraz yıprat oğlum direksiyonu :))

37cm'e kadar olan direksiyonlara uyuyor. flu yada uyar, ama Babaya hak verdim şimdi Ne gereği var :D Biraz yıprat oğlum direksiyonu :))

illa bişeyi eskitene kadar kullanmak gerekmez ki abim :D bunlar koruma ürünü değil mi zaten ıslık

Geri