Symbol su alıyor..

motor suyu eksilttiğse kaloriferin borularından yada radyatöründen dir.. eğer motor suyunda eksilme yoksa ustanın dediği gibidir bence...
aynen doruk, usta ve gökalp e katılıyorum. aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.

Eger Yıkamadan Cıkınca veya sagnak yagmur altında oluyorsa kapı fitilleri olabilir fitiller saglamsa ön Cam Silikonudur.. Yıkama ve yagıs dısında su varsa kalorifer Klima olabilir..

abi silecekleri söküyosun , altındaki plastiği komple söküyosun kalerifer borusunun girdiği yerin tam önünde gider var. orası %99 tıkanmıştır başka seçenek yok tıkandığı için kalerifer borusunun ordan su alıyor. Camlardan veya fitillerden değil yaşamış biri olarak dediğimi yap kesin çözüm :)

benim arkadaşımda da olmuştu aynı sorun klimanın suyudur o kardeşim . kesin bişe diyemem ama yine de göster istersen arkadaşta öyle olmustu .:eyv
evet birde klimanin su bosaltma yeri tikaniyor...bunuda kontrol etmek lazim... Anlasilmasi icin bir 10dk klimayi calistirin ve bekleyin belirli bir sureden sonra motorun altindan su damliyorsa hersey normal damlamiyorsa sorun var demektir ondan olabilir..ama ondan olacağını sanmiyorum cunku kışın klima açmamişsinizdir. Birde yukaridaki cvpta radyator dedigim havalandirmanin(klima) radyatoru... ;)

Bizim Safrane'dede oluyordu kalorifer hortumlarından filan değil kapıdan giriyor büyük ihtimal kapının üstünden bi su tut abi eğerki çatlak filan varsa ordan giriyordur su bizde çözememiştik ama kapıdan büyük ihtimal.

Kapı fitillerini söküp tekrardan sıkı bir şekilde yerine takın düzeliyor benim weski Clio Sport'umdada başıma gelmişti müzik sistemi bağlatmak için kapı fitilleri söküldü ve ilk yağmurda sağ ksıım ön arka olmak üzere sırılsıklam olmuştu sonrasında kuruladım ve tekrardan su aldı ıslandı döşeme sonrasında kapı fitillerini söküp tekrardan yerine taktığımda sorun çözüldü gram ıslanmadı döşemelerim bi deneyin bu yöntemi ayrıca Meustafa abinin ve hakan'nın dedikleri yerleri kontrol edin ağaç pislikleri kirleri vs tıkayabiliyor o kısımları geçmiş olsun...

Tavanda anten varsa onun dibinide kontrol et.

aynısı benim başıma geldi kalorifer peteği değişcek

nedir acep ??hımm

Usta nokta atışı yapmış
Eğer sağanak yağmur yada araç yıkandıktan sonra bu olay gercekleşti ise ön cam altındaki su giderleri tıkanmıştır kalorifer borusundan yada peteğinden su gelse aracın içersinde hissedilir şekilde anfiriz yada paslı su kokusu olur giderlerin içine inşaat demirlerinde kullanılan teli sokun yada aracı kuru biyere cekin giderlere su dökün bakın aşağından su akıyor mu ? sağ ve sol davlumbazların arkasında gider boruları vardır

Geri