Symbol plakasını okuttu

hekes 109 bg ve üstü meganı satıp, 65-85 bg dizel mi alsın o zaman... :cool:ıslık

85 lik bi araba ise symbol adam chip uygulamissa :) dizel bu tork dusuk devirlerde verir yani :) 2.0 8v motor kullaniyorum 115 hp 1.6 16v motor 109 hp arada sadece 6 hp var ama ikisinide kullandim 9 hp degil sanki 20 hp fark var gibi geliyor 2.0 cabuk topluyor ama 5 vitesden sonraki yuksek devirlerde 16v is gorur symbola takilsa belki 150-160 dan sonra gecerdi.. Pilotaj cok onemli

Aracınızın 0-100 ü 11.1 saniye, 65 hp lik dizel Clionun 0-100 ü 16.5 saniye, 85 hp lik dizel clionun 0-100 12.7 saniye, benzinli 1.4 75 bg olanının 0-100 ü 12.5 saniye,1.2 motorlu 75 bg lik symbollerin 0-100 değeri 13 saniye, pilotajları eşit sayarsak bu araçların sizi geçmesi imkanlı değil, ama 1.4 16V megan motorlu eski kasa clio symboller var onların motoru 98 bg ve 0-100 değeri 10.5 bir de 1.6 16V olan (sizin aracın motoru) 107 bg lik olan cliolar var ki onların 0-100 değeri 9.9 bu son iki araç sizin aracı geçebilir. Verilerin hepsi net üzerinden alınma katalog değerleridir.

gecenlerde bahsettıgınız sıkıntı benımde basıma geldı arac gec ıvmelenıyor basıyorm gıtmıyor bazen roket bazen kasıyor bır garıptı tuplu benım aracım onde bır tupun soketı varmıs o gevsemıs bazen temas edıyor bazen etmıyormus ondan kaynaklıymıs bır duzelttım onu fısek oldu aracım yasanılmıs tecrube aklında bulunsun gene bakarsın tupun soketıne :)

arkadaşlar 2005 model megane 2 1.6 aracımda son 15 gündür bi performans düşükjlüğü var.yağı tüm filtreleri 4 buji vs degişeli 2000 km olmadı daha.aracın ivmelenmesi kötüleşti.motor çok bağırıyor.baskı balatada sorun yok.onu baştan söyleyeyeim.dün ışıklarda seymbol ün tozunu yuttum.çok zoruma gitti:sinirli.altımda 115 bg lik bir araç varken.

Bir dizel clio hayatta,karada,havada kafa tutamaz 110hp arabaya:oBelki ölü devirde vites attınız alt devirlerde dizeller daha torklu.Siz basın 6200d/dqw gene geçemezseniz ciddi bir sorun var

çok teşekkür ederim.

şimdi arkadaşımızın biri yazmış lik symbol 0-100 16 saniye sen ne yaptın be arkadaım devirler yaklaşık 4000 lerde atıldınmı 12 saniyede çıkıyor lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar beygir gücü ve sadece tork önemli degildir. bunun agırlık da var şimdi kullanmadıgınız aracı lütfen kötülemeyin anahtarına iddaya varım 65 lik symbol meganı 3 vitese kadar zorlar ben bir eski 2009 symbol 1,5 65 kullanıcısı olarak buı cümleyi kuruyorum arkadaşlar yapmayın symbol hafif oldugu kadar ytüksek motor ve yüksek tork var megane kendine gelene kadar symbol vites alıyor

şimdi arkadaşımızın biri yazmış lik symbol 0-100 16 saniye sen ne yaptın be arkadaım devirler yaklaşık 4000 lerde atıldınmı 12 saniyede çıkıyor lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar beygir gücü ve sadece tork önemli degildir. bunun agırlık da var şimdi kullanmadıgınız aracı lütfen kötülemeyin anahtarına iddaya varım 65 lik symbol meganı 3 vitese kadar zorlar ben bir eski 2009 symbol 1,5 65 kullanıcısı olarak buı cümleyi kuruyorum arkadaşlar yapmayın symbol hafif oldugu kadar ytüksek motor ve yüksek tork var megane kendine gelene kadar symbol vites alıyor
Bu kadar iddalı olmayın üzülürsünüz qw

Bu kadar iddalı olmayın üzülürsünüz qw

Kullandığım için katılıyoru 3. vitese kadar cidden zorlicak arabalar var. Bizim dediğimiz gitmiyor zaten araba kalkışta hızlı qw

Geri