bilalrx
Bilgi Girilmemiş
hekes 109 bg ve üstü meganı satıp, 65-85 bg dizel mi alsın o zaman... ıslık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar 2005 model megane 2 1.6 aracımda son 15 gündür bi performans düşükjlüğü var.yağı tüm filtreleri 4 buji vs degişeli 2000 km olmadı daha.aracın ivmelenmesi kötüleşti.motor çok bağırıyor.baskı balatada sorun yok.onu baştan söyleyeyeim.dün ışıklarda seymbol ün tozunu yuttum.çok zoruma gitti.altımda 115 bg lik bir araç varken.
Bir dizel clio hayatta,karada,havada kafa tutamaz 110hp arabayaBelki ölü devirde vites attınız alt devirlerde dizeller daha torklu.Siz basın 6200d/dqw gene geçemezseniz ciddi bir sorun var
Bu kadar iddalı olmayın üzülürsünüz qwşimdi arkadaşımızın biri yazmış lik symbol 0-100 16 saniye sen ne yaptın be arkadaım devirler yaklaşık 4000 lerde atıldınmı 12 saniyede çıkıyor lütfen yanlış bilgi vermeyelim arkadaşlar beygir gücü ve sadece tork önemli degildir. bunun agırlık da var şimdi kullanmadıgınız aracı lütfen kötülemeyin anahtarına iddaya varım 65 lik symbol meganı 3 vitese kadar zorlar ben bir eski 2009 symbol 1,5 65 kullanıcısı olarak buı cümleyi kuruyorum arkadaşlar yapmayın symbol hafif oldugu kadar ytüksek motor ve yüksek tork var megane kendine gelene kadar symbol vites alıyor
Bu kadar iddalı olmayın üzülürsünüz qw
Bu kadar iddalı olmayın üzülürsünüz qw
Yapalım bir deneme görelim
ben kafadan dolma konuşmuyorum arkadaşım ben denemiş biri olarak konuşuyorum qw