Symbol amfisiz ses sistemi destek lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anidem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anidem

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2009 model symbol authentique aracım var. üzerinde orjinal teyp ve ön kapılarda hoparlör dışında ses adına birşey mevcut değil. amfi ve basa ihtiyacım yok oval hoparlör alsam orjinal teybe direk bağlayabilirmiyim yada ana üniteyi değiştirsem direk hoparlör bağlanabilirmi. fikirleriniz ve yorumlarınız değerli şimdiden teşekkürler.

Aslında başka sorular da geliyor aklıma örneğin 13 cm hoperlörlerini çıkarmak mı istiyorsun yerine daha büyük mü düşünüyorsun tüm kolonları aynı teyp çıkışı ile mi almak istiyorsun gibi.

Benim tavsiyem hoperlörleri aynı ebat olarak dört kapıya da alpine kolan olırsanız hem kapı içeleri ile oynamak zorunda kalmazsınız hemde teybinizin 4 çıkışını kullanarak ses daha iyi alırsınız. Ancak teybi de değiştirip direksiyon kumanda aparatı da takılabilen bazı modellerden aldığınız da ses anfisiz ve bass kolonsuz bile olsa tatminkar bir ses alabileceğiniz araç içi ses sisteminiz olmuş olur :eyv

mevcut teyple 4 kapıya hoparlör almakta çözüm olabilir verim alınabilirse neden olmasın. amacım içerde temiz bir ses alabilmek. bangır bangır bastan ziyade temiz sesleri alabilmek. orjinal teyple 4 kapıya alpine hoparlör yeterli olur derseniz onuda değerlendirebilirim kapılar 13cm bizim araçta doğru biliyorsam daha büyük hoparlör alma şansım yok o yüzden oval seçeneği kalıyor. şöyle bir paket var dikkatimi çekti fakat kapı kolonları uymuyor benim araca bu da linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/yede...teyp-ve-2-takim-hoparlor-seti-179901978/detay

direksiyon kumandası uyumlu yazıyor bazı yerlerde ama bilemedim

arkadaşlar iki teyp arasında kararsız aldım acil yardımınıza ihtiyacım var.
pioneer mvh-150ub ve 171ub ne dersiniz. 171 modeli kumandalı olduğu için daha mantıklı gibi geldi.

kolonları alpine alırsan memnun kalısın :)

Arkadaşım, belirttiğin her iki model Pioneer'de de direksiyon kumandası için w-r girişi yoktur. Onun yerine aynı fiyata MVH-160UI modeli bakın derim. Selamlar.
arkadaşlar iki teyp arasında kararsız aldım acil yardımınıza ihtiyacım var.
pioneer mvh-150ub ve 171ub ne dersiniz. 171 modeli kumandalı olduğu için daha mantıklı gibi geldi.

Arkadaşım, belirttiğin her iki model Pioneer'de de direksiyon kumandası için w-r girişi yoktur. Onun yerine aynı fiyata MVH-160UI modeli bakın derim. Selamlar.

n11.comda dün kampanya vardı 170ub modelini aldım. kutunun içinden çıkan soketle montajı kendim yapabilirmiyim. orjinal teybi söküp yeni teybi direk bağlayabilirmiyim kablo kesme birleştirme gerekirmi. teybin uzaktan kumandası var yeterli gibi şimdilik.

konuya cevap gelmemiş yine ben yazmış olayım. teybimi değiştirdim montajını kendim yaptım gayet basit. teypten oldukça memnunum bu fiyata son derece kaliteli bir cihaz. şimdi sizlerden fikir almak isterim. ön kapı hoparlörleri 13lükmüdür. birde sadece kapak sökülebiliyormu döşeme komple sökülmeden.

hoparlörleri bende değiştirmeyi düşünüyorum, benimki 2013 model olanı yeni kasa yani, hoporlörü kaç santim bilen varmı, ben 16 tahmin ediyordum, döşemeyi sökmeden bilemem tabi

Geri