Uzun süredir fluence,linea,egea,symbol modelleri arasında kafa karışıklığı yaşıyorum,
Bayağıdır da CLİO2 1.2 16v. Kullanıyorum.
İcon Fluence,touch plus derken bu modellerin(dci) temizini 70 altına bulmak neredeyse imkansız hele birde km kıstasınız var ise.
Linea ve egea 1.3 lere bakıyorum ancak çevreden ve kullananlardan aslında azımsanmayacak seviyelerde yakıt tüketimi olduğu ve uzun yolda devir çevirmek istediği,devir çevirince de yakıtta artış olduğu söyleniyor.fabrika verileride neredeyse lineanın uzun yol tüketimini,symbol şehir içinde yakalıyor. ( 4,2 linea ve 4,4 symbol)..
Bu bilgiler eşliğinde makyajsız direksiyonlu symbol veya fluence veya diğerleri arasında kaldık.
Symbol de yokuş kalkış ve sonradan aktif edilebilen özelliklerde cezbedici..
Fluencede bile yok(manuel).
Fiyat olarak maksimum ne kadar verilmeli.
Mantık olarak nasıl hareket edilmeli.
Symbolden pişman olacağım neler olur.
Bayağıdır da CLİO2 1.2 16v. Kullanıyorum.
İcon Fluence,touch plus derken bu modellerin(dci) temizini 70 altına bulmak neredeyse imkansız hele birde km kıstasınız var ise.
Linea ve egea 1.3 lere bakıyorum ancak çevreden ve kullananlardan aslında azımsanmayacak seviyelerde yakıt tüketimi olduğu ve uzun yolda devir çevirmek istediği,devir çevirince de yakıtta artış olduğu söyleniyor.fabrika verileride neredeyse lineanın uzun yol tüketimini,symbol şehir içinde yakalıyor. ( 4,2 linea ve 4,4 symbol)..
Bu bilgiler eşliğinde makyajsız direksiyonlu symbol veya fluence veya diğerleri arasında kaldık.
Symbol de yokuş kalkış ve sonradan aktif edilebilen özelliklerde cezbedici..
Fluencede bile yok(manuel).
Fiyat olarak maksimum ne kadar verilmeli.
Mantık olarak nasıl hareket edilmeli.
Symbolden pişman olacağım neler olur.