SY Clio 3 Night 1.2 16V 75Bg

Maşallah:eyv

Kim der 7000 km de diye. Koy vitrine sıfır diye sat maşallah.....:eyv

Abi ama senin arka tamponun ortasını istersen mat kaplattırabiliriz, çoğu siyah renk seat leon'da o şekilde güzelde durur, sıkıldığın zamanda söker atarsın :)

Onu hayal edemedim Seat'lara bi bakınayım... (:

Onu hayal edemedim Seat'lara bi bakınayım... (:
Nette bakındım ama ben göremedim, zaten gördüklerimide nette görmedim dışarda gördüm hepsini :) Zaten senin arabanın rengi şu an çok canlı güzel duracaktır folyo orada. plaka çerçevelerinide söküp plakayı üstten yapıştırırız güzel durur. İstersen app yaptır ama mühür yok uğraşamam dersen orjinal plakalarla devam edersin abi :)

APP plaka da güzel oluyor evet, benim Megane'da öyle... (edit: yok yahu app değilmiş plakalık sökülüp üstten yapıştırılmış ama kenar çerçevesi beyaz o nasıl oluyor?) Onu da yapılacaklar listesine yazalım... Teşekkürler fikirler için... (:

APP plaka da güzel oluyor evet, benim Megane'da öyle... (edit: yok yahu app değilmiş plakalık sökülüp üstten yapıştırılmış ama kenar çerçevesi beyaz o nasıl oluyor?) Onu da yapılacaklar listesine yazalım... Teşekkürler fikirler için... (:
Sen eğer megane'ın 2. sahibiysen belki ilk sahibi temizlemiştir çerçevelerini :) Eğer gidersen o dediğim yere abi müsait olursam gelirim bende gider hallederiz. Sen avrupada mısın anadoluda mı?

2.el aldım tabi ama önce kaç sahibi oldu bilmiyorum... Anadolu yakasındayım... o dediğin yer neresi?

gel yarın bırlıkte taktıralım :)

Son düzenleme:
2.el aldım tabi ama önce kaç sahibi oldu bilmiyorum... Anadolu yakasındayım... o dediğin yer neresi?
Bahçelievler gold bilgisayar, kadir has avm, metroport medical park hastanesi arkası :)

Tinerle plakanın çerçevesi temizlenip boyalar çıkarılmış abi. Stop işini hallettikten sonra bi 3.5 luk yay iyi gider aslında :)

Geri