Maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi ama senin arka tamponun ortasını istersen mat kaplattırabiliriz, çoğu siyah renk seat leon'da o şekilde güzelde durur, sıkıldığın zamanda söker atarsın
Nette bakındım ama ben göremedim, zaten gördüklerimide nette görmedim dışarda gördüm hepsini Zaten senin arabanın rengi şu an çok canlı güzel duracaktır folyo orada. plaka çerçevelerinide söküp plakayı üstten yapıştırırız güzel durur. İstersen app yaptır ama mühür yok uğraşamam dersen orjinal plakalarla devam edersin abiOnu hayal edemedim Seat'lara bi bakınayım...
Sen eğer megane'ın 2. sahibiysen belki ilk sahibi temizlemiştir çerçevelerini Eğer gidersen o dediğim yere abi müsait olursam gelirim bende gider hallederiz. Sen avrupada mısın anadoluda mı?APP plaka da güzel oluyor evet, benim Megane'da öyle... (edit: yok yahu app değilmiş plakalık sökülüp üstten yapıştırılmış ama kenar çerçevesi beyaz o nasıl oluyor?) Onu da yapılacaklar listesine yazalım... Teşekkürler fikirler için...
Bahçelievler gold bilgisayar, kadir has avm, metroport medical park hastanesi arkası2.el aldım tabi ama önce kaç sahibi oldu bilmiyorum... Anadolu yakasındayım... o dediğin yer neresi?
APP plaka da güzel oluyor evet, benim Megane'da öyle... (edit: yok yahu app değilmiş plakalık sökülüp üstten yapıştırılmış ama kenar çerçevesi beyaz o nasıl oluyor?) Onu da yapılacaklar listesine yazalım... Teşekkürler fikirler için...