Sürüş Biçim Göstergesi Nedir? Neden Çalışmıyor?

Way Arkadaş Bu Clio4 Ne Acayip Arabaymış Yaaa

Arkadaşlar, bu dediğiniz şeyler r-link özellikli araçlarda var diye biliyorum. R-link araçlar normal r-nav araçlardaki navigasyon, bluetooth ve mp3 çalma dışında video ve resim gösteriyor, internet bağlantısı yapabiliyor ve motora da direk bağlantılı olduğu için araç, sürüş ve motor ile ilgili bütün bilgileri toplayıp size gösteriyor. Fakat ne yazık ki Türkiye'de üretilen Clio'ların hiçbirinde R-link yok sadece r-nav var. Kullanma kılavuzunda koltuk ısıtması da var diyor ama o da yok :D

Türkiye'de üretilenlerde yok değil R-link sadece icon pakete opsiyon olarak sunuluyor ve + 2.000 tl isteniyor o sürüş gösterge panelide sadece R-Link olan (ekletilen) araçlarda var R-Link aracın durumunu gösteriyor ve o sürüş biçimi göstergesini açıp kapatabiliyorsunuz. Uzun kısa yol veya hararet değil.

ya benim arabada bir sorun var herhalde silecek kolundaki düğmeden sadece km bilgileri, sıcaklık, anlık yakıt tüketimi, kalan yakıt bilgilerini falan gösteriyor bakımla alakalı birşey görünmüyor. aracın modeli 2013 ICON 1.5 DCI 90 BG STOP&START. O özelliğin olmama ihtimali var mı?

belli bir km kalana kadar uyarmayabilir benim ki de sizinle aynı araç ve bende de henüz bir uyarı yok 11bin kmdeyim 20bin bakım periyoduna yaklaşında çıkar diye düşünüyorum.

tahmin olarak söylüyorum , ki farklı markalarda öyle mavi yanan hararet göstergesi kırmızı yanar ve bizde anlarız motorun aşırı ısındığını... Benim araç 2012 model ve lansmandan sonra hemen aldım acaba fransa üretimli olabilirmi? kapı içinde türk malı fln yazmıyor ki arkadaşımınkin de yazıyor... bunu benim arabada da ışık yanmıyor acaba yabancı üretimmi diye sordum?

güncel bilgisi olan varmıdır? yeni araçlarda bu özellik gelecek mi?

Rlink de varsa. Doğru payı çokta . Yok şu senede yok bu senede denmesi tamamen uydurma. Hararet göstergesi de olamaz ozaman diğer mavi yanan ışık ne. Suruş stili deniliyor buna ve eco mode olanda yoksa bizdede yokyur. Hadi herşeyi geçtim hiçmi acaba r link olanı yok Türkiye'de :)

kimse o kadar para verip taktırmıyor demekki

Surus stili gostergesi r-link li araclarda var.
gaz pedalina cok sert basip fazla yakit yakmaya baslayinca turuncuya donuyor stabil hafif basarak giderseniz yesil onun ortasida sari oluyor. devamli degisiyor.
mavi isik ise tum cliolarda olmasi lazim dizellerde vardir sadece belki motorun soguk oldugunu gosteriyor cok yuklenmeyin dikkatli kullanin isinana kadar diye.

bende birsey sormak istiyorum r-nav da klima sicaklik-fan ayarlari, eko mod acik degil uyarisi, on-arka cam bugu giderici uyarilari vs cikiyor mu ekranda ?

Surus stili gostergesi r-link li araclarda var.
gaz pedalina cok sert basip fazla yakit yakmaya baslayinca turuncuya donuyor stabil hafif basarak giderseniz yesil onun ortasida sari oluyor. devamli degisiyor.
mavi isik ise tum cliolarda olmasi lazim dizellerde vardir sadece belki motorun soguk oldugunu gosteriyor cok yuklenmeyin dikkatli kullanin isinana kadar diye.

bende birsey sormak istiyorum r-nav da klima sicaklik-fan ayarlari, eko mod acik degil uyarisi, on-arka cam bugu giderici uyarilari vs cikiyor mu ekranda ?
r navda bu dedeikleriniz çıkmıyor maalesef iconlarda dijital klima var sözde ama hiç biryerde gostergesi yok

Geri