Sur Cafe Kahvaltı Buluşması 11 Mayıs

SelamünAleyküm Abilerim Kardeşlerim aranızda olmaktan mutluluk duyardım sur cafeye çok yakındım haberim olsaydı valla gelirdim bende 7 kulede oturuyorum dibimde valla:D Belkide pazar günü geçmişimir ordan benzin istasyona gitmek için :D neyse inşallah başka sefer Allaha emanet olun hoşçakalın...

SelamünAleyküm Abilerim Kardeşlerim aranızda olmaktan mutluluk duyardım sur cafeye çok yakındım haberim olsaydı valla gelirdim bende 7 kulede oturuyorum dibimde valla:D Belkide pazar günü geçmişimir ordan benzin istasyona gitmek için :D neyse inşallah başka sefer Allaha emanet olun hoşçakalın...

Aleykümselam,
Yaklaşık 1 aydır buluşma hakkında yazılar yazdık ve giriş sayfasında ilan verdik. Demek ki dikkatinizi çekmemiş. Sağlık olsun başka bir buluşmaya inşallah.

Aleykümselam,
Yaklaşık 1 aydır buluşma hakkında yazılar yazdık ve giriş sayfasında ilan verdik. Demek ki dikkatinizi çekmemiş. Sağlık olsun başka bir buluşmaya inşallah.

Haklısınız benim hatam düzeltiyim ara ara giriyordum siteye fırsatım olmadı kısmet değilmiş bidahakine inşallah abi :D hayırlı aksamlar

Ayaklariniza Sağlik , Muhteşem Bir Buluşma Çok Sicak Bir Aile Ortami Olmuş :eyv :eyv

Maşallah RFC aileme, Allah bozmasın İnşallah. Çok güzel bir buluşma olmuş, çeşitte iyiymiş hani:D Yüreğinize emeğinize sağlık:eyv

İşte R.F.C Farkı Güzel Bir Organizasyon Daha Olmuş İş Dolayısıyla Aranızda Olamadım Bu Yüzden Çok Üzgünüm

Çok güzel bir gün geçirdik, gelen herkesin ayağına sağlık. Bu arada Hakkı abi resimler buluşmadan çok sur cafenin tanıtımı gibi olmuş :) eline sağlık :eyv

ellerinize,ayaklarınıza,o güzel yüreklerinize sağlık :) keşke orada olabilseydim :( malum iş güç insanı alıkoyuyor bazı sebeplerden inşallah bir dahakine katılabilirim :o

Hakkı Abimle Emir Abim tee kalktı Kayseri'den geldi bi ben ayarlayamadım :(

:masallah :masallah güzel kareler :eyv

ellerinize,ayaklarınıza,o güzel yüreklerinize sağlık :) keşke orada olabilseydim :( malum iş güç insanı alıkoyuyor bazı sebeplerden inşallah bir dahakine katılabilirim :o

Hakkı Abimle Emir Abim tee kalktı Kayseri'den geldi bi ben ayarlayamadım :(

:masallah :masallah güzel kareler :eyv

Yaa, vur kafanı duvarlara :D

resimlere göre güzel bir ortam olmuş biir yakınımın düğünü olduğu için gelemedim ben. benim için süpriz olan Yusuf abinin seyrek saçları oldu. abi böyle bir şey beklemiyordum avatarındaki bere yanıltmış beni. erken dökmüşsün biraz saçları :)

Geri