Sunroof'lu araç sahiplerinin dikkatine!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi Geçmiş Olsun , Gercekten Baya Masraf Açmiş Sana :bant , Bilgilendirme İçinde Tesekkürler .. :eyv

Ayakları döküm taktırın, kırılmasın.

Cok gecmıs olsun dıyorum ve Aklıma prıvılage'can geldı onunda raylarında tozlar var gormustum 1 kere fazla umursamadım hemen hafta sonu ıyıce temızleyıp Camcıların kullandıgı spreyler var cam fıtıllerıne falan sıkıyolar ondan sıksam korumada yardımcı olurmu ? :(

Sıradan temizleme malzemeleri veya yağlama malzemeleri sıktığın zaman plastik aksama zarar verebiliyormuş. Bursa'da Bauhaus'ta Alman bir firmanın sadece sunroof yağlaması için çıkardığı bir sprey buldum. Silikon bazlı vs. yazıyordu üzerinde. Markasını bakıp yazarım buraya. fiyatı 19.95TL. Açılan masrafa bakınca çok uygun bence. Bundan sonra düzenli olarak ondan kullanıcam ben de.

Sıradan temizleme malzemeleri veya yağlama malzemeleri sıktığın zaman plastik aksama zarar verebiliyormuş. Bursa'da Bauhaus'ta Alman bir firmanın sadece sunroof yağlaması için çıkardığı bir sprey buldum. Silikon bazlı vs. yazıyordu üzerinde. Markasını bakıp yazarım buraya. fiyatı 19.95TL. Açılan masrafa bakınca çok uygun bence. Bundan sonra düzenli olarak ondan kullanıcam ben de.

Bakiyim bende yapı marketlere ole bişey varmı diye tam adını paylasirsan. Sevinirim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır, faydalı bir bilgi :bravo

Geri