Sunroof

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Achilles
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tayfun piyasada yok konuyu görünce açıklık getirecektir. Onun bu konuda tecrübesi vardı.
Yanılmıyorsam bununla ilgili bir konu vardı

http://www.sanalpazar.com/Megane-2-Sunroof-Tamir-Parcasi-Siyah-Bademi__isp8387373

İnternette ''Megane 2 sunroof bademi'' diye aratırsanız bolca bulursunuz.Bir sponsora sahip olduğumuz için firma isimlerini buraya yazmak istemedim.

benin bademle ilgili sıkıntım yok ark.lar (: Tavan çıtası mı derler sanruff çıtası mı ne, sıkıntı orda. Sol ön ve arka plastikleri

Yeni pert bir megane 2 vardı. Parçası olabilir. Yarın bir sordurayım. Olma ihtimali yüksek. Moralini bozma

Owww çok ii olur da yalnız benim araç megane 2 diye soruyorum sonra diyorum ki sanruflu diye yok abi diyorlar tek parçalı. Oysa benim iki parçalı galiba bi ön ve arka. Teşekkür ederim bu arada mobilman:eyv

Owww çok ii olur da yalnız benim araç megane 2 diye soruyorum sonra diyorum ki sanruflu diye yok abi diyorlar tek parçalı. Oysa benim iki parçalı galiba bi ön ve arka. Teşekkür ederim bu arada mobilman:eyv

Maalesef ellerinde yokmuş. Aracı gördüydüm ama üstündeki çıtılar sanki sökülmüştü.. Taliplisi çok demek ki.. özellikle internette parça parça satılık araçlara bakmanı öneririm.

Sende ki araç HB değil mi? Sedanlarda tek parçadır..

O parça sert plastik mi? tampon tamircileri yapabilir mi aklıma bu geldi. En kötü yaptırır aynı renge boyatırsın. Tabi ki kırılan parça mevcut ise..

Benim araç hb sanruflu iki parçadan oluşuyor malesef ve az bulunuyormuş. Hiç plastiğine ellemedim o yönden düşünmedim

Geri