küçümseme ile ilgili tek bir cümle var mı yazdıklarımda?
neyse uzatmayalım...
neyse uzatmayalım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küçümseme ile ilgili tek bir cümle var mı yazdıklarımda?
neyse uzatmayalım...
Tüm bunların hesabı yapıldı. gerekli bar tavana yerleştirildi. Araca ait proje Almanyadan geldi.gule gule kullan fakat aracının burulma direncini komple bozdun, olay sadece tavanı delmek kadar basit degil aslında, sunroof vs olan araclarda A ve B C sutunlarında pek çok takviye vs vardır.
Tüm bunların hesabı yapıldı. gerekli bar tavana yerleştirildi. Araca ait proje Almanyadan geldi.
Dacia ve Renault araçlarda bu örnek verdiğin araçtaki gibi bar yok Alper,verdiğin örnek için konuşuyorsan tamam ama Dacia Sandero için bu örnek olmaz,arkadaş zaten kesilen levhanın resimlerini paylaşmış,bar vs görünüyormu orada...?çok zaman harcamaya gerek yok, alıntı yapmayı da sevmem fakat
Fabrika çıkışı dışında sunroof neden sağlıklı olmaz...
kabaca olay budur.
Çelik bar özel olarak Bursa Standart oto Mercedeste yaptırıldı. Barın yapımı tam 2 gün sürdü. Montajı da bir gün Yaklaşımın bana ilginç geldi.kesilen bölgede takviye olmaması normal çünkü araç sunroofsuz zaten. Ben takviyeyi kestiklerinden bahsetmedim. Özetle sunrooflu araçla sunroofsuz araç arasında sadece cam farkı yoktur.
Kozmetik olarak güzel uygulama
Dacia ve Renault araçlarda bu örnek verdiğin araçtaki gibi bar yok Alper,verdiğin örnek için konuşuyorsan tamam ama Dacia Sandero için bu örnek olmaz,arkadaş zaten kesilen levhanın resimlerini paylaşmış,bar vs görünüyormu orada...?
Ersin bar yerleştirmiş olabilirler kardeşim,bunu tavan paneline nasıl sabitlediler ve kesilen yerde bar varmıydı...?Tüm bunların hesabı yapıldı. gerekli bar tavana yerleştirildi. Araca ait proje Almanyadan geldi.