- Konuyu Başlatan
"sunrooflu araba kullanan bırdaha sunroofsuz kullanmaz " yiğit son noktayı koymuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konudan isteğini yaparsan gerekli değişikliği yaparız...konu dışı ama benim adım neden yazmıyo senin ve diğer arkadaşlarınki gibi nikin altında
Bu konudan isteğini yaparsan gerekli değişikliği yaparız...
http://www.renaultfanclub.com/yonet...lerimizin-altina-isim-soyisim-yazdirma-9.html
sunroof tahliye hortumlarının kenarından büyük ihtimal contyla falan alakası yok önemli olan tahliye hortumlarıdır conta sadece ses rüzgar falan onları engeller su tahlıye boruları eskimiştir benim başımada geldi daha önceden
Mustafa bey sorunla ilgili bir gelişme var mı?
Sunroof sorunu çözüldü mü?
arkadaşlar giderle alakası olmayan bir durum gidere sürahi ile su döküyorum sorunsuz akıp gidiyor sunroofu kapatıp su tutuyorum içine su alıyor giderle alakası olmayan bir problem ama peace80 e teşekkürler bana yardımsı oldu yoksa sorunun sunroofla sac arasındaki contada olduğunu çok çok çok zor bulurduk ki bulana kadarda cabrio gibi kullanmaya devam ederdim yağmur yağdımı garaja... teşekkürler barış ve ilgilenen herkese