Şuan Hangi Müziği Dinliyorsun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Indila - Dernière Danse

sık sık yazmasamda bilinki sürekli takipteyim... Açtım son ses şarkıyı tğm mahalle beni dinliyo

Dİre staİrs '' we are the sultans''

Senle baglanır eli kolu yalnızlıgın bir ömür yeter bana doya doya sarıldığım.
Seni yazdım her yere aşk diye kimse bilmez kimse duyamaz bir kuş uçar kalbimden kalbine kimse görmez kimse durduramaz..

http://www.youtube.com/watch?v=H0ik0RtZk-0

Bakicim sonuncu sana gelsin :eyv

ooo baya hareketliymiş abeeeyy :halay :halay :halay

dans edecem şimdi evin içinde hehe hehe hehe

şaka bir yana müzik zevklerimiz benziyor biraz biraz :) sen bakma benim böyle ağır şeylerle takıldığıma :D içimdeki Baki'yi çıkartmak istemiyorum :D :D uykum kaçıyor sonra :D

ooo baya hareketliymiş abeeeyy :halay :halay :halay

dans edecem şimdi evin içinde hehe hehe hehe

şaka bir yana müzik zevklerimiz benziyor biraz biraz :) sen bakma benim böyle ağır şeylerle takıldığıma :D içimdeki Baki'yi çıkartmak istemiyorum :D :D uykum kaçıyor sonra :D

Bakicim araçta dinlemelik müzikler veriyorum işte herkese sonra arıyor millet bulamıyor :D

birezilya kupa müziği bu olmalıydı. Marcelo ben birezilya dayken keşfettiğim sonra hızlı ve öfkeli de soundtrack olan bir parça ve bu adam birezilyalıların eminime i :eyv

Bakicim araçta dinlemelik müzikler veriyorum işte herkese sonra arıyor millet bulamıyor :D

birezilya kupa müziği bu olmalıydı. Marcelo ben birezilya dayken keşfettiğim sonra hızlı ve öfkeli de soundtrack olan bir parça ve bu adam birezilyalıların eminime i :eyv
Yok abi yok muzik zevklerimiz bire bir ayni :eyv senle uzun yola cikilir.. Aile ile cikinca ruhum sıkılıyor :D babam ölü marsi gibi ilahi calar cd ye baya hareketli yabanci muzikler.attim inan aile yanimdayken dinleyemiyorum hehe ne bu gavur.muzigi anliyomusun diyorlar degis begenmedim diyolar :D

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Geri