Suan cita plasti dip uygulamasi

Dün yazmadım ama kafa iyi olayı falan saçma oldu öyle ise ayılmayı beklemelisin.
karbon daha iyiymiş bence de

Mat olmasaydı fena değilmiş .

plasti dip bi türlü kaplama gibi bişey zanndersem sökülme şansı var boya gibi değil diye biliyorum doğrumudur?

beğenmedim sökün bence öyle bir imkan varsa

keşke yapmadan önce tavsiye alsaydın..kesinlikle bulaşma derdim..geçen sene bende yapmıştım hiç kullanışlı değil el teması çok olan yerlerde soyulma oluyor..en güzeli boyatmak..bende öyle yapmıştım.......

Dün yazmadım ama kafa iyi olayı falan saçma oldu öyle ise ayılmayı beklemelisin.
karbon daha iyiymiş bence de
ben ayılmadan paylaşmaya başlamayı seçtim,yazıp yazmamak sana kalmış...
bence de karbon daha iyiydi

plasti dip bi türlü kaplama gibi bişey zanndersem sökülme şansı var boya gibi değil diye biliyorum doğrumudur?
doğrudur hocam,açıkcası 1 gün oldu kapı kolunu tutup çeksen açılacak,belkide uygulama yanlış olmuştur,babam tinerli üstübü ile silmemi sölemişti

keşke yapmadan önce tavsiye alsaydın..kesinlikle bulaşma derdim..geçen sene bende yapmıştım hiç kullanışlı değil el teması çok olan yerlerde soyulma oluyor..en güzeli boyatmak..bende öyle yapmıştım.......

katılıyorum sana,kapı kolları açılmaya yüz tutmuş waziyette,daha yeni olmasına rağmen.
waktim olursa haftaya komple sökeceğim,boyatmak için waktim yok bu hafta sonu tatile gideceğim gelince kuwwetle muhtemel karbon kaplayacağım tekrar.
,

(bu arada bikaç kişi ile alıntılı cevaplama olayını bilmediğim için bu şekilde yazdım .kbakmayın arkadaşlar)

Geri