Su almis acil yardim

Selamin aleykum basima yeni bir sorun daha cikti bugun farkettim sag on ve arka paspas yerleri inanilmaz bi su birikmis bu nerden gelmis olabilir suyu cekmeye calisiyorum suan ama bitcek gibi degil yardimlarinizi bekliyorum

Yağmur suyu tahliye eden kanalların alt kısımları dar. Eğer tahliye borusu tıkanmışsa veya tahliye edebileceği miktardan daha fazla miktarda su gelmişse içeri su alır.
Servise bakım için gittiğimde alt kısımlarını genişletmiştim.bir daha problem olmadı.

Aracın altındaki plastik tıpaları kontrol et arabanın altına eğil görürsün eğer tıpa çıkmışsa su alır

Aracın altındaki plastik tıpaları kontrol et arabanın altına eğil görürsün eğer tıpa çıkmışsa su alır
Bugun hallettim davlumbazlari sőktűm temizledim 5 kilo camur cikti resmem ve bugunde sattim araci kurtuldum :-)

Valla servise gitme taraftari degilim :-) yarin sabah sokme islemlerine basliyorum bakalim nolucak icindeki suyu temizledim makinayla kurutma islemi icinde sicak hava vericem iceriye o kuruyana kadar bende tikalan yeri acarim insallah

Geçmiş olsun sorun çözüldümü_? Sonucu payalaşırsanız faydalı olacak kanaatindeyim...

Geri