Stop sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apsuwa26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

apsuwa26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracim gaza geçmeden önce benzinde ilk calistirmada devir saati 2000 lerde sayarken motor ısınmaya başladıkça yavaş yavaş düşüyor ve 500 ila 700 devir arasında sayıyor ki tam gaza geçmek uzre yapıyor bunu ve gaz a geçerken bazen stop ediyor ne olabilir sorun gaz ayarı için gittim usta devir benzin dede düşük dedi ki gazda devir düşünen benzine alıp gördü vemotorcu ya götür bi sonra gel bakalım dedi sorun nerede olabilirolabilir saygılarsorun momitorcuya

rolanti valfı temiz mi

valla ustam hiç bilmiyorum forumlarda bunlara benzer sorun yaşayan arkadaşlar çok farklı şeyler yazmışlar o yüzden açıkçası ustaya gitmeden bilgi almak istedim ki ustasına göre de sorun değişiyor maalesef sorunlar sizde biliyorsunuz genelleme yapmak istemiyorum kimse yanlış anlamasin ama insan korkar oldu teşekkürler

ben de aynı..burada 3-5 şey öğrenmek için burdayım...ben kimseye güvenmiyorum... servislere bile..

aynen usta

Geçmiş Olsun , Boğaz Kelebeğinden Olabilirmi Acaba ? :berbat

aynı sorun bende de oluyor.
motora giren bi benzin kablosu var, uçunda plastik bişey var. onu çıkarırken o plastiği kırdılar, iki tane lastik aldırdı taktı...büyük ihtimal ondan yapıyor benim.
o parçanın ismini bilen va mı.

haftalardır beni sinir eden sorundan nihayet kurtuldum ilk olarak enjektör temizliği yaptılar olmadı hatta araç geç mars almaya başladı arasıra gaza geçerken patlatma yapmaya başladı bu seferde bu surebir süre gitti hatta rolanti satmaya başladı ilk calismadada benzinde iken yapalım derken iyice bozdular neden oldu bilmiyorum böyle bir dahaki gidisimde regulator değişti kaçak varmış şimdi stop sorunu kalktı keşke başta degistirselerdi ama baştan savma iş yapıyorlar şu an aklımda olan geç mars alma olayı olur mu bir daha çünkü bu geç mars alma olayı eğer enjektör lerde bir sıkıntı varsa stop ettiginde arçil gaz.kacirdigi için mqnifolta geç mars alıyor muş insallah bir sorun yaşamam nerdeyse şu stop etme olayından sogutacak tı arabadan beni

Geri