s.a bende eskişehirde yaşıyorum stickerı nereden temin edebilirim..İl olarak nerdesiniz. Belki arkadaşlarımızda vardır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a bende eskişehirde yaşıyorum stickerı nereden temin edebilirim..İl olarak nerdesiniz. Belki arkadaşlarımızda vardır
Konu İle İlgili Bir Çalişma Yapsak Şu Sticker Olayini Bir Netleştirsek , Daha Kolay Bir Format Uygulasak , Daha İyi Olucak Düşüncesindeyim.. Stickeri Aracinda Görmek İsteyen Çok Sayida Üyemiz Bulunmakta Konu İle İlgili Yönetici Abilerimden , Arkadaşlarimdan Yardim İstemekteyimm..
Teşekkürler...
yanlış yere gitmişsiniz de o yüzden. Araba arkalarına Maşallah , o şimdi asker ... gibi yazı yazan oto tuningçilere gideceksiniz , bilgisayarlarına dosyayı atacaksınız print edecekler bu kadar basit...Ben indirdim o dosyayi iki reklamci tabelaciya gittim yapamam abi dedi onun icinn demistim bakariz basimizin caresine
Bende reklamciya gittim zaten kardesim ama olmadi ustune gitmedim sonra direk int bulsam daha kolay cikarirdi adam zamanim yoktu.