Start/Stop ile ilgili soru?

Araç dizelse kızdırma bujilerinin ısıtmasını bekliyordur malum havalar soğuk.Sadece basıp çekmeniz yeterli gerisini kendi halleder.

1-2 Sn içinde çalışıyor . ben basıp çekiyorum hiç öyle basılı tutup çalıştırmadım. ne sıcakda ne soğukda. bana denilen eğerki bas çekte çalışmassa basılı tutup çalıştır servise gel denildi o kadar.

Hmm sıkıntı var o zaman benm araçta. Peki teşekkürler benım ustaya bi göstereyim bunu

Araç dizelse kızdırma bujilerinin ısıtmasını bekliyordur malum havalar soğuk.Sadece basıp çekmeniz yeterli gerisini kendi halleder.

Yok araç benzinli. Bi sıkıntı var demekki. Ustama götürcem. Teşekkürler

Yok araç benzinli. Bi sıkıntı var demekki. Ustama götürcem. Teşekkürler

Çalışıyorsa bence sıkıntı yok. Çünkü. Çalışıyor motor . Çalışmasa ateşlemese tm da yani bit sorun değil bu bence. :) ama tabi şunuda ekleyeyim . Eğer daha önce böyle değildi sonra olduysa göster tabi bir baktır. Bana normal geliyor. Anlattıkların motor zaten kendi ayarlayıp çalışıyot.

Çalışıyorsa bence sıkıntı yok. Çünkü. Çalışıyor motor . Çalışmasa ateşlemese tm da yani bit sorun değil bu bence. :) ama tabi şunuda ekleyeyim . Eğer daha önce böyle değildi sonra olduysa göster tabi bir baktır. Bana normal geliyor. Anlattıkların motor zaten kendi ayarlayıp çalışıyot.
Ya ne bilim duydugum gördügüm çoğu hatta hepsi hemen çalışıyo :) Benimki biraz zorlanıo gibi. Ondan bi sorayım dedim :)

fren veya debriyaj ile çalıştırma arasında fark nedi? Neden debriyajı öneriyorsunuz?

Geri