SRP ve SRS AIRBAG

Bizim Airbag ne acaba , süs gibi mi :D Bu gün kıyısına köşesine baktım ama yok :D

çok ilginç yawww

Ben bu sabah baktım. Megane'de SRP var. Hayal kırıklığı oldu benim için, SRS olmasını beklerdim....

dikkat et arabanın etrafında top oynamasınlar sonra kalecilik görevi yaparsın :) ( durduğu yerde top gelirse patlar hava yastığı , çok mantıksız )

Yani emniyet kemerini hep takmak lazım...şehir içi demeden tabi, kaza bu nerden nasıl geleceği belli olmaz

Güzel paylaşım

bu konuyla ilgili 3 tane örnek veriyim.arkadas clio symbol ile kaza yaptı srp kemer takılı degil acıldı.baska arkadas mercedes ile kaza yaptı srs kemer takılı degil acıldı.şirketin önünde arkadas kango park halinde kangoya vurdu kafadan srp vuran acıldı digeri acılmamıstı.

bu konuyla ilgili 3 tane örnek veriyim.arkadas clio symbol ile kaza yaptı srp kemer takılı degil acıldı.baska arkadas mercedes ile kaza yaptı srs kemer takılı degil acıldı.şirketin önünde arkadas kango park halinde kangoya vurdu kafadan srp vuran acıldı digeri acılmamıstı.

hoş geldiniz. kendinizi üye tanıtımları bölümünden tanıtırsanız memnun oluruz :)

Geri