Spring Jant Kapakları

Bende bunlardan var ama kırıldı :( bende bunlardan istiyorum en azından vidalarla montaj yapılıyor

renault-9-spring.jpg

Arkadaşlar gerçekten bu jant kapaklarından bulma imkanımız yokmu ben şahsen sanayide epey dolaştım ama bulamadım bu kapaktan

Bu jant kapaklarının aynısından arıyorum . Yardımcı olabilecek var mı ?

72896026.jpg
antalya'da devamlı parça aldıgım sadece renault parçası satan bıyer var.oto eniste oraya gıttıgımde kolı kolı cant kapagı almıslardı bu cant kapagındanda vardı..
Oto Enişte Renault Dacia Orjinal Oto Yedek Parça Adres, Telefon Numarası, İletişim Bilgileri - Araba aksesuarları
telefon numarası burada mevcut ıstersenız bı arayın kargo konusunda yardımcı olabılrıler...

Bende bunlardan var ama kırıldı :( bende bunlardan istiyorum en azından vidalarla montaj yapılıyor

renault-9-spring.jpg

Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yeniden hotlatacağım ama bu jant kapaklarından gerçekten bulma şansımız yokmu benim spring te ilk aldığımda bu kapaklardan vardı Konya da çok aradım ama bulamadım

htk hoşgeldin . Üye Tanıtımları bölümünde kendini tanıtırmısın .

Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu yeniden hotlatacağım ama bu jant kapaklarından gerçekten bulma şansımız yokmu benim spring te ilk aldığımda bu kapaklardan vardı Konya da çok aradım ama bulamadım

Antalya oto enişte de bulabılırsın...

Geri