!!!!spor yay muayeden geçer mi !!!!

hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım coilover geçiyor mu muayeneden yaza orjinal amortisörlere dönmek zorunda kalmayalım

Ben hiç amortisör kısaltmadım bilmiyorum fiyatını yay presletmiştim orda.Ama sadece yay değşimini başka yerde yapıyorum 40 lira veriyorum :)
aslında bende şimdiki halinden çukurları içimde hisetmek dışındamemnuınum aracıda yeni aldım sayılır ileride daha büyük bi sıkıntı çıkarmasın istiyorum malum bide muayene var tabi bi kaç arkadaştan memnun oldugunu duydum 3,5 yay takıp amartisörü indiren --

Son düzenleme:
sürtme yapmadığı sürece geçer diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum benim araç haftaya geçerse muayeneden burda bilgi veririm...

geçer kardeş sıkıntı yapma..farlarda hafif kusur. ben dip basık 106gtiımla geçmiştim sorun yok modifiye işlemlerindede hafif kusur geciyo farlardaki xenon dısında herşey.sislerde xenon olsada sorun yok..abarth egsoz flnda olsun sıkıntı yok..hatta sokturdugume pişman olmustum hepsi ara gaz istedi egsoz yokmu demişti :)
Şanslıymışsın Tuğrul abi :D kimisi didik didik ediyo :D nerde yaptırmıştın sen söyleyimde arkadaşlarda oraya gitsinler bari :D

Şanslıymışsın Tuğrul abi :D kimisi didik didik ediyo :D nerde yaptırmıştın sen söyleyimde arkadaşlarda oraya gitsinler bari :D

walla ilkinde kestelin ordakine gittim orası hep kıl yün diyolardı ama öyle olmadı bi genç denk geldi banada arabana güven bana değil dedi ama sıkıntı cıkarmadı..sonrada gemliktekine gittim 2 kere walla orası tam şamata yerdi yahu adamlar arabaya hayran kalmışlardı yok egzos warmı bagırtsana falanda filan baya muhabbet etmiştik feysbukta ekle benim hondayı göstereyim diyodu adam salak gbi eklemedim ozaman unuttuk ne güzel tanıdık tüvcü olcaktı yaw... ama 131 warken bende gene gemlige gitmiştim işte 1 kerede gectim walla.. bidahada hep gemlik tüve giderim 10numara yer :D

Nam amastör :) ustalığı çok iyidir şaban ustada bitanedir ama paranı alırlar yani ama güzel yaparlar ben gittim önler basık olsun arka çok hafif önden yukarı dursun sürtmesin dedim 4cm e kadar garanti veriyor zaten :) garanti dediği gidiyorsun sıkıntı çıktığında yapıyor değiştirmiyor tabikide herneyse önleri 4 cm arkalarıda 3 cm basmışdı soğuk pres mükemmel gerçekden hiçbir zararını görmedim ki öyle her kasisdede sürtmüyorum zaten zamanla 1 ay içinde yarım santim daha iniyor toplam maliyeti amastör lastikleri filanda değişmişdi 200 tl :)

Geri