ortalama ne kadar bi maliyet olur.
Ben hiç amortisör kısaltmadım bilmiyorum fiyatını yay presletmiştim orda.Ama sadece yay değşimini başka yerde yapıyorum 40 lira veriyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalama ne kadar bi maliyet olur.
aslında bende şimdiki halinden çukurları içimde hisetmek dışındamemnuınum aracıda yeni aldım sayılır ileride daha büyük bi sıkıntı çıkarmasın istiyorum malum bide muayene var tabi bi kaç arkadaştan memnun oldugunu duydum 3,5 yay takıp amartisörü indiren --Ben hiç amortisör kısaltmadım bilmiyorum fiyatını yay presletmiştim orda.Ama sadece yay değşimini başka yerde yapıyorum 40 lira veriyorum
Şanslıymışsın Tuğrul abi kimisi didik didik ediyo nerde yaptırmıştın sen söyleyimde arkadaşlarda oraya gitsinler barigeçer kardeş sıkıntı yapma..farlarda hafif kusur. ben dip basık 106gtiımla geçmiştim sorun yok modifiye işlemlerindede hafif kusur geciyo farlardaki xenon dısında herşey.sislerde xenon olsada sorun yok..abarth egsoz flnda olsun sıkıntı yok..hatta sokturdugume pişman olmustum hepsi ara gaz istedi egsoz yokmu demişti
Şanslıymışsın Tuğrul abi kimisi didik didik ediyo nerde yaptırmıştın sen söyleyimde arkadaşlarda oraya gitsinler bari