Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı olasun hocam. ben tam anlayamadım basıklığı tam yandan bir foto verebilirsen, bir de sürüş deneyimlerini aktarırsan bana da fikir olur. hazır ön amortisörler değişecek belki girişebilirim, tek çekincem arka koltuktaki bebek...
10 numara olmuş kazasız belasız. Araca yapacağınız tek şey kapaklı ayna almak yani rxt aynası . Araç gerçekten muazzam güzellikte,rengi çok iyi. Aracın bu halini koruyun yeter bence + olarak birde kangoo lip tamamlar .
hayırlı olasun hocam. ben tam anlayamadım basıklığı tam yandan bir foto verebilirsen, bir de sürüş deneyimlerini aktarırsan bana da fikir olur. hazır ön amortisörler değişecek belki girişebilirim, tek çekincem arka koltuktaki bebek...
Beyler sa oncelikle,bende 2099 model clio 3 1.2 benzinli Fk marja 5 cm lik spor yay taktim fakat istedigim kadar oturmadi ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim
Beyler sa oncelikle,bende 2099 model clio 3 1.2 benzinli Fk marja 5 cm lik spor yay taktim fakat istedigim kadar oturmadi ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim