Spor yay hakkında Fk Yay

Bence farları 2000 sonrası optik olanlarla değiştirin. Çok daha alımlı oluyor araç

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen, farlara da el atın:)

hayırlı olasun hocam. ben tam anlayamadım basıklığı :) tam yandan bir foto verebilirsen, bir de sürüş deneyimlerini aktarırsan bana da fikir olur. hazır ön amortisörler değişecek belki girişebilirim, tek çekincem arka koltuktaki bebek...

aman hocam, bebek varsa vazgeç, biraz büyüsün sonra düşün, ben de o nedenle sökmüştüm yayları:(

hayırlı olasun hocam. ben tam anlayamadım basıklığı :) tam yandan bir foto verebilirsen, bir de sürüş deneyimlerini aktarırsan bana da fikir olur. hazır ön amortisörler değişecek belki girişebilirim, tek çekincem arka koltuktaki bebek...
VALLA KONFORU ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL OLDU KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM fk 5 LİK YAYI :)

Beyler sa oncelikle,bende 2099 model clio 3 1.2 benzinli Fk marja 5 cm lik spor yay taktim fakat istedigim kadar oturmadi ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim

Beyler sa oncelikle,bende 2099 model clio 3 1.2 benzinli Fk marja 5 cm lik spor yay taktim fakat istedigim kadar oturmadi ne yapmam lazim yardimci olursaniz cok sevinirim

Amortisör millerini kısaltıyorlar kesip ama bu uygulama zarar veriyor yürüyene. En iyisi spor amortisör almak bence yayla beraber

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri