Westing House da sorun olmuş olmasın .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fren müşürü pedal müşüre dokunmadan çalışmaz ki , eğer pedal müşüre dokunmuyorsa nasıl frenleme oluyor kendi kendine .. sadece fren ışığı yansa tamam , ya da sadece fren yapsa o da tamam.ama hem fren lambalarını yakıp hem fren yapıyorsa o pedal bir şekilde iniyordur ve müşüre dokunuyordur.Fren müşürü gaz pedalındaki gibi bir sensör değil mekanik bir switch. Aklım yatmadı benim.Siz yinede çok güvenmeyin.
anlatmak istediğim o değildi , gaz pedalındaki sistem o şekilde olabilir doğrudur , birnevi cruise control daki gibi , benim anlatmak istediğim fren pedalı müşüre basmazsa o müşür fren lambalarını yakmaz , sadece pedal değil fren sisteminin hangi parçası olursa olsun fren lambalarını yakmaz.sadece pedal müşüre değecek ya da bir şase olacak ki; hem şase hem fren yapması olanaksız , CLio 2 nin fren sistemide tamamen mekanik ve hidrolik, elektronik bir aksam yok , o yüzden mağdur olan arkadaşa dikkat etmesini normal bir durum olmadığını söylemek istedim.2006 1.5dci dynamique megane2 de sensördü ve aynı şekilde hata veriyordu gaza çek bas yaptığımda düzeltiyordu gaz verdiğini algıladığı için araç. Kesin çözüm müşürün yenisini taktığınızda problem kalmamışsa geçmiş olsun.